Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam pojma
tako mi doslo
godinama vec nosim samo kapute i soft shell jakne za prelazni period
imala sam jednu onako...ciro blazevic 2000 model, al sam je bacila nakon 20 godina nosenja 😄
Ja sam danas bacila kofer, star oko deceniju,nakon sto me je juce izndrndao...te se prevrce,te tockici zapinju...E,rekoh...neces vise,dosta je bilo i tebe...😀

I topla...kao vreca za spavanje,ususkas se od glave do pete.
Nisam vidjela kod nas takve modele.
ovo je superdry, al na nekom snizenju
vjerojatno ima samo nisi zagledala
probala sam i jednu slicnu neke domace konfekcije, al nije ni priblizno topla i sjaji se
cijena je ista
i jednu irene grahovac
kroj je lijep, al mi se ne svidja ni materijal ni to sto je ista i na nalicju iako nije kao sa dva lica
doduse, ja ni to ne volim
nekako mi klizavo
preferiram postavu 😄
i ne vrijedi mi 23 iljade jakna od takvog materijala ;)

ovo je superdry, al na nekom snizenju
vjerojatno ima samo nisi zagledala
probala sam i jednu slicnu neke domace konfekcije, al nije ni priblizno topla i sjaji se
cijena je ista
i jednu irene grahovac
kroj je lijep, al mi se ne svidja ni materijal ni to sto je ista i na nalicju iako nije kao sa dva lica
doduse, ja ni to ne volim
nekako mi klizavo
preferiram postavu 😄
i ne vrijedi mi 23 iljade jakna od takvog materijala ;)
Ja imam neku punjenu perjem...od kad sam je oprala,ostale neke fleke od pranja.Ne vide se mnogo,ali ja ih vidim.

Ja hoću sebi da kupim štepanu jaknu, ali ne tako dugačku kao što je ova na slici. Ja bih da mi bude iznad kolena.
Ja volim perjane jakne, jer mi je u njima najtoplije. Ali sada ne bih perjanu, imam mont kojoj je 26 godina, a izgleda odlično.

ima ih sad takvih solidan izbor
meni je ova sjajna na slici, al me mrzilo da jurim prodavnicu po gradu da probam

SO-zenska-jakna-duga-crna-01.jpg

Ja hoću sebi da kupim štepanu jaknu, ali ne tako dugačku kao što je ova na slici. Ja bih da mi bude iznad kolena.
Ja volim perjane jakne, jer mi je u njima najtoplije. Ali sada ne bih perjanu, imam mont kojoj je 26 godina, a izgleda odlično.
Ako je još aktivan C&A možeš naći tu dužinu. Ja sam je jedva našla jer su skoro sve do gležnjeva, meni je ta dužina nezgodna za prevoz.

Ma pitam onako , za sledecu godinu ako budem kupovala, ja to online kad moze

isplati se sacekati i naredni krug snizenja ako nije hitno
ja sve uglavnom tako kupujem
tipa marte sam uzela na proljece kad su ih snizili na neku normalniju cifru
mi smo realno preskupi
al online samo ako sam nesto vec probala
i starke, to znam da mogu kupit bez da probam 😄

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back