pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И кад успеју да смршају, остају наказе деформисаног скелета и са огромним вишком коже.Ja sam jedno vrijeme gledala na tlc kanalu emisiju o debelim preko 300 kg.
Ne znam sta me je tacno fasciniralo u toj emisiji,jer su prizori bili vise za negledanje.
Tu nije bilo nikakvog takmicenja,nego su se jednostavno borili da skinu kg.
Ono sto je zakljucak je da oni koji su uspjeli da skinu kg su oni koji su priznavali da su debeli i koji nisu trazili izgovore nego pratili savjete ljekara.
Jedan slucaj mi je ostao upecatljiv.
Zena je imala preko 300 kg.Bila je ogromna, nesposobna da ustane sa neke spuzve na kojoj je lezala na podu,invalid za sve...a imala je "decka"koji je imao mozda oko 50 kg i koji je govorio da on nju voli takvu kakva jeste i da ne zeli da ona smrsa.Ona se,iako je imala neke volje da smrsa,bojala da decku nece vise biti privlacna,pa se nije ni trudila.
Koji je to nivo ludila mozga.
I takvi ljudi koji su bili toliko debeli da su bili nesposobni da se pomaknu,ipak su jeli tonu hrane.Znaci da su im drugi ukucani donosili.
I znaci da su im i oni doprinijeli tome.
A skoro svako od njih je kao uzrok svog prejedanja naveo seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.
Niko nije naveo lijenost.
Ja ne znam sta oni jedu,ali onoliki broj enormno debelih ljudi,sigurno uzrokuje i nesto u hrani,osim kolicine.
I svi ti ljudi su uglavnom bili mladi,do mozda tridesetak godina.
I samo prema nekoliko njih sam osjetila sazaljenje,stvarno su zeljeli da smrsaju,trudili su se,mucili.
Ovi drugi su uglavnom bili sebicni egoisti koji su koristili druge ljude oko sebe da im donose i prinose hranu i brinu o njima,a svaku kritiku su docekivali sa ljutnjom.
I nikad na kraju tih emisija nisu prikazali da li se iko od tih ljudi vratio na normalnu tezinu.
Ja mislim da nije.
I ja vise ne gledam.Ту једну кад је смршала је муж оставио. Он је имао жешћи проблем и болестан фетиш.
И ја сам то гледала и нервирала се. Више не бих. Сагласна сам са Метлом.
Taj visak koze operisu posle.Ali ko uspije da dodje do toga,to je veliki uspjeh.И кад успеју да смршају, остају наказе деформисаног скелета и са огромним вишком коже.
Немају они паре за то.Taj visak koze operisu posle.Ali ko uspije da dodje do toga,to je veliki uspjeh.
Nemaju.Ali pretpostavljam da im sponzori emisije placaju i da je to za njih jedina sansa.Немају они паре за то.
Америка је трећи свет.
У емисији да, овако не.Nemaju.Ali pretpostavljam da im sponzori emisije placaju i da je to za njih jedina sansa.
Ne znam,gledala sam samo ovo.Ja taj TLC ili kako se zove i nemam,tu sve neke bolestine.
Nije.A prethodno imaju i operaciju suzenja zeluca.Па није ни то уклањање коже мачји кашаљ. То је озбиљна операција+ велики ожиљци. Угоји се, смршај, скини кожу- које су то трауме за организам.
To je moja sestra gledala i meni odusevljeno preporucivala,ali nesto mi nisu bili nikako zanimljivi.Било је и нешто као '90 дана веридба' где људи из неких других земаља долазе у Америку и сад живе са људима са којима су се као нешто дописивали.
То је тек благи ужас.
Нека баба и момак из Алжира који је очигледно дошао само због тога да добије трајни боравак.
Gledam ih ja od početka, znači strasno. Devojka od 26 godina ima preko 200kg, strasno.Neka emisija u kojoj se takmice ko će vise omrsaviti,kako uopšte ljudi dodju do 200 kg?
Ма жалосно, тачно видиш да је све лажно и из користи. Жене из сиромашних земаља латинске Америке као фол заљубљене у своје америчке партнере за које не знаш који је ружнији.To je moja sestra gledala i meni odusevljeno preporucivala,ali nesto mi nisu bili nikako zanimljivi.
Oni obicno matorci,a one mlade.Ма жалосно, тачно видиш да је све лажно и из користи. Жене из сиромашних земаља латинске Америке као фол заљубљене у своје америчке партнере за које не знаш који је ружнији.
To se reprizira mislim drugi put. Gledam taj program, i kod njih ima tek debelih sa po 300 i više kila. Na tim programu ne znaš koja je emisija gora, u smislu da je za nas mentalitet nemoguće, a opet ko zna, šta sve ima i kod nas.Било је и нешто као '90 дана веридба' где људи из неких других земаља долазе у Америку и сад живе са људима са којима су се као нешто дописивали.
То је тек благи ужас.
Нека баба и момак из Алжира који је очигледно дошао само због тога да добије трајни боравак.
Ne znam sta ima kod nas,ali takve slucajeve ja jos nisam vidjela.A i ako ima,to su izuzeci.A kod njih je skoro pravilo.To se reprizira mislim drugi put. Gledam taj program, i kod njih ima tek debelih sa po 300 i više kila. Na tim programu ne znaš koja je emisija gora, u smislu da je za nas mentalitet nemoguće, a opet ko zna, šta sve ima i kod nas.
Ima i matori amerikanci i skoro dečaka aa drugih kontinenata. Mada ima i mladih parova, bas mladih.Oni obicno matorci,a one mlade.
Неки људи су у стању да ураде апсолутно све да би остварили циљ.Ja sam se prije nekoliko godina cudila kad je jedan nas zemljak zgodan,lijep,mlad ...otisao u Ameriku i ozenio neku debelu Amerikanku.Ona ko trokrilni ormar,moze ga u zubima drzati.Bas nikako nisu bili par.
Ja se pitam,kako se zaljubi bas u nju ...nije mi uopste pala na um viza i papiri.![]()