Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta znam mi smo iz Srbije pobegli zbog bezdna.
Ovaj sistem nije savršen, verujem da u većim gradovima i drugim delovima Norveške ni ljudi nisu toliko srdačni i gostoprimljivi kao ovi ovde, al eto, nama je za sada dobro i dok je tako tu smo.
Mi smo se previše dali u promene u Srbiji koje nikako nisu dolazile, došlo je do rszdora kod žmua u porodici zbog toga, pa neka hvala.
Juče baba i deda pitaju - i baš nikako ne planirate da se vratite, mislim se ja ne planiram više ni sutra šta ću ručati, a ne gde ću živeti, jednom istrgneš koren i ne puštaš ga više nigde.
Ух, ова последња реченица убија :(

А киша пада, како ћу у мокру земљу.
Rain Raining GIF by The Wombles

Šta znam mi smo iz Srbije pobegli zbog bezdna.
Ovaj sistem nije savršen, verujem da u većim gradovima i drugim delovima Norveške ni ljudi nisu toliko srdačni i gostoprimljivi kao ovi ovde, al eto, nama je za sada dobro i dok je tako tu smo.
Mi smo se previše dali u promene u Srbiji koje nikako nisu dolazile, došlo je do rszdora kod žmua u porodici zbog toga, pa neka hvala.
Juče baba i deda pitaju - i baš nikako ne planirate da se vratite, mislim se ja ne planiram više ni sutra šta ću ručati, a ne gde ću živeti, jednom istrgneš koren i ne puštaš ga više nigde.
Kao jagodica, površinski korenak tek da preživi. Najteže je prvi put, svaki sledeći je sve lakši, ali ti želim da budeš zadovoljna i ostaneš tu gde si.
Svi usputni problemi se reše kad je čovek siguran u sebe i zadovoljan onim šta ima.

Мене послали кући с посла, ево ме у пиџами. Изгледам као смрт. Као косач.
Једва сам се одвукла, још теже довукла. Немам снаге, зуји ми у ушима, црни колутови око очију а образи упали. Страшило.
dobro dosla u klub :D
meni je tako bilo proslog vikenda
sad je super
doduse nedelju dana bolovanja sam imao :D

zato sam vam i nedostajao ovde :kez: , slabo sam dolazio

Ух, ова последња реченица убија :(

Pa ne. Ubijalo je ono što je dovelo do toga. Mi sad dišemo, za razliku od onog davljenja ranije. Ne mogu ja to da objasnim nikome ko se i sam nije davio.
Mi nismo otišli zbog para. Sam bog zna da nismo otišli ni zbog statusa. Otišla sam zbog kuckanja u grlu i slepoočnicama, nisam više mogla da podnesem da čujem kako mi život otkucava poput tempirane bombe.

Ниси ме разумела, тешко је за прочитати, болно и тужно.
Разлози су свима добро познати, скоро сви их осећамо, само неки имају петљу, а неки немамо...

Ниси ме разумела, тешко је за прочитати, болно и тужно.
Разлози су свима добро познати, скоро сви их осећамо, само неки имају петљу, а неки немамо...

Onda smo se, nažalost, sve razumele.
Samo kod nas nije bila ni petlja nego čist nagon, flight or fight.
Što bi moja svekrva rekla, ko zna možda ste i pogrešili :mrgreen:

Onda smo se, nažalost, sve razumele.
Samo kod nas nije bila ni petlja nego čist nagon, flight or fight.
Što bi moja svekrva rekla, ko zna možda ste i pogrešili :mrgreen:
Свекрва је само мало себична, нисте погрешили и дете ће вам бити захвално једног дана :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back