- Poruka
 - 63.764

@Metla na vestici одувај их  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Један мој бивши комшија је лепо успео као научник, молекуларна биологија је у питању. Он зна зашто је отишао.
Други случај - друг мог сина је тамо отишао да студира јер је добио стипендију преко спорта. Баш Филаделфија.
Завршио и брже боље се вратио.
Ништа му се није свидело тамо.

Ajde ne.Poslacu ti moju...odma ima da izlecis odnos sa svojom![]()
Imam divnu svekrvu!Važno da imate dobre svekrve,bar jedna od vas![]()

И моја сестра. Студирала преко одбојке и једва чекала да се врати иако је сваке године мењала државу. Да не пишем да се, иако у спорту, уз факс и посао за годину дана угојила 6 кг. Каже да је ужасно. Једне године су морале она и цимерке купити кола јер није било тротоара за ходање, само цеста. Морбидно дебелих у колицима има много, није пропаганда.Један мој бивши комшија је лепо успео као научник, молекуларна биологија је у питању. Он зна зашто је отишао.
Други случај - друг мог сина је тамо отишао да студира јер је добио стипендију преко спорта. Баш Филаделфија.
Завршио и брже боље се вратио.
Ништа му се није свидело тамо.
Мене послали кући с посла, ево ме у пиџами. Изгледам као смрт. Као косач.A vreme dusu dalo za spavanje![]()
I moja drugarica iz Amerike kaze da nemaju trotoare.Svuda i uvijek idu autom.Cak i ako hoce da ode u park da seta,mora do njega otici autom.И моја сестра. Студирала преко одбојке и једва чекала да се врати иако је сваке године мењала државу. Да не пишем да се, иако у спорту, уз факс и посао за годину дана угојила 6 кг. Каже да је ужасно. Једне године су морале она и цимерке купити кола јер није било тротоара за ходање, само цеста. Морбидно дебелих у колицима има много, није пропаганда.
А најстрашније је што јој је неколико другарица оданде до 30. извршило самоубиство. Неколико на тако малом узорку.

Vjerovatno zavisi gdje odu. Amerika je tolika da mozes dobiti sta ti padne na pamet, pa i sta nikako nisi ocekivao.И моја сестра. Студирала преко одбојке и једва чекала да се врати иако је сваке године мењала државу. Да не пишем да се, иако у спорту, уз факс и посао за годину дана угојила 6 кг. Каже да је ужасно. Једне године су морале она и цимерке купити кола јер није било тротоара за ходање, само цеста. Морбидно дебелих у колицима има много, није пропаганда.
А најстрашније је што јој је неколико другарица оданде до 30. извршило самоубиство. Неколико на тако малом узорку.
Taj drugar sto se vratio iz Austrije, on je otisao zbog karijere. Mislio je da ce tamo da je gradi, nije skontao da moze da je ima samo ako ode kao formiran strucnjak koji njima zafali.Па да, зависи.
И сестра ради овде за америчку фирму. Отишла би негде ако зет буде због посла јер је он тренер, да буду заједно. Иначе не.
Da te nije drmnula struja?Мене послали кући с посла, ево ме у пиџами. Изгледам као смрт. Као косач.
Једва сам се одвукла, још теже довукла. Немам снаге, зуји ми у ушима, црни колутови око очију а образи упали. Страшило.

А киша пада, како ћу у мокру земљу.Da te nije drmnula struja?![]()
Ajde lezi spavaj odmarajМене послали кући с посла, ево ме у пиџами. Изгледам као смрт. Као косач.
Једва сам се одвукла, још теже довукла. Немам снаге, зуји ми у ушима, црни колутови око очију а образи упали. Страшило.

Ako ista volim ovde to je što vikend pocinje petkom u 12.

To sa korijenom si skroz u pravu. Kad krenem jednom vise ništa nije teško promjeniti da bi ti bilo bolje.Šta znam mi smo iz Srbije pobegli zbog bezdna.
Ovaj sistem nije savršen, verujem da u većim gradovima i drugim delovima Norveške ni ljudi nisu toliko srdačni i gostoprimljivi kao ovi ovde, al eto, nama je za sada dobro i dok je tako tu smo.
Mi smo se previše dali u promene u Srbiji koje nikako nisu dolazile, došlo je do rszdora kod žmua u porodici zbog toga, pa neka hvala.
Juče baba i deda pitaju - i baš nikako ne planirate da se vratite, mislim se ja ne planiram više ni sutra šta ću ručati, a ne gde ću živeti, jednom istrgneš koren i ne puštaš ga više nigde.