pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.975
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

javi nam odma šta je biloNego, licim na strasilo, a sad ce video poziv onih iz one firme
Kad me vide ima se uplase i iskljuce modem iz struje, da im ne izletim tamo
![]()
Мени је овај господин
ту већа карикатура.Pa necu ja znati sad nista.... sad je hr....ako prodjem njega onda ce za nekoliko dana razgovor sa vodjom tima.... pa ako prodjem njega onda sa menadzerom....javi nam odma šta je bilo

pa javi kako ti se čini današnji razgovorrrrrrrrrrPa necu ja znati sad nista.... sad je hr....ako prodjem njega onda ce za nekoliko dana razgovor sa vodjom tima.... pa ako prodjem njega onda sa menadzerom....
Geng bengovace me ko zna koliko

Da se uvede pravilo na krsti, svi u avatar da ture sliku preCJednikaСада ће да улети неки мод како нам се не сме дирати патријарх. А ни председник![]()
Dobro bre cu da javim kako sam se izblamiralapa javi kako ti se čini današnji razgovorrrrrrrrrr![]()
Не знам шта ми је дебилније, када прекоре за то или што су неки извор новине док они сами отварју теме где су извор те исте новине.Da se uvede pravilo na krsti, svi u avatar da ture sliku preCJednika
Pa ne diras ga ti nego Vendi. Nju cu da banujem.Сада ће да улети неки мод како нам се не сме дирати патријарх. А ни председник![]()
Метлиџоне, генијУ нашProsla sam hr, zakazano sutra razgovor sa vodjama timova, tehnicki deo razgovora, ima da ne razapnu da vide sta znam da radim sta ne znam
Ja ne znam nistaaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaa
![]()

jerry ne serrySutra cu da ljosnem ko trula sljiva sa grane
sta mi je ovo trebalo, ko smisli napredovanje nabijem ga, lepo sam mogla da sedim na istom radnom mestu 30god da me nervira zmajko i pletem dzempere od dosade ... neee oce metla ko vucic da bude brze jace bolje....evo mi ga sad....sutra lobotomija (ne)znanja
Еее, ако је то, ондаК буди данас драма квин.Ej moram danas da panicim, nemoj da sputavate moje kreativno dramoseranje
![]()
Ej moram danas da panicim, nemoj da sputavate moje kreativno dramoseranje
![]()
Извини саде видеј да пишиеш ћирилком,Nauci da pises