Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.603
sad pusim cigaretu
jer sma ja osoba koja je pomirila zdrav i nezdrav tjivot
jer sma ja osoba koja je pomirila zdrav i nezdrav tjivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Њах, само још неколико данаMino,jesi li to na odmoru il mi se čini?![]()
Живиш опасно, аMasline i kafa
Bice veselo u stomaku![]()
Машала, сад кад те чују ови из власти...јефтина струја, а, никакав проблем, решићемоDošao račun za struju, skuplji ovaj sprejic od 100ml nego struja za mesec dana![]()
a bar je lepo to vreme pod tušemJa ne znam sto se tusiram
Cim izadjem iz tusa, obucem se, ja sam opet mokra
Ne isplati se
Jao sto ne zivim na grenlandu jjebem ti
Podsjeti me sutra,ako zaboravim da te pitam.Њах, само још неколико дана![]()
Uvjeri je zasigurna dabomePodsjeti me sutra,ako zaboravim da te pitam.
![]()
Uvjeri je zasigurna dabomePodsjeti me sutra,ako zaboravim da te pitam.
![]()
Ma ne to je znak da malo struje trošim prošlog meseca samo 109kWh.Машала, сад кад те чују ови из власти...јефтина струја, а, никакав проблем, решићемо![]()
Brate meni struja 5 soma
Nema tog spreja koji je jeftiniji![]()
Svaki mesec imam blagi mozdani udar kad placam racune
U novembru jos jedno poskupljenje, kao majsko:/Brate meni struja 5 soma
Nema tog spreja koji je jeftiniji
Svaki mesec imam blagi mozdani udar kad placam racune
Ma daTi beše nemaš jeftinu/skupu tarifu
Meni je oko 2000 dinara, leti uvek više zbog klime.
Ja sam sama, perem 1 mašinu belog veša i 2 šareno koji ide po nekom skraćenom programu. Sudje perem češće ali je neki štedljivi program. Bojler ukljucujem po potrebi, usisivač isto. I da hoću ne mogu da potrošim više. Sad mozda bude nešto više zbog klime, mada i nju retko uključujem, imam lipe čak me nerviraju jer sam u polumraku.Ti beše nemaš jeftinu/skupu tarifu
Meni je oko 2000 dinara, leti uvek više zbog klime.
Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.Ma da
Jednotarifno
I bilo je 3600 - 3900 godinama
Zadnja tri, cetiri meseca 5 soma
Sad proucavali racun sta se desava jbt... Digli su cenu kilovata i ukinuli neki popust sto je bio
Ja nemam veliku potrosnju, vrtim se oko 350kw... Ali me jjebe ta cena po kilovatu, sto nemam jeftino
Zlo i naopako
To daNista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.
A ni to nisam mogla.Gdje cu ukljucivati masinu u pola noci da drnda,a bila je bucna ko mlazni avion.To da
Bila sam i na dvotarifnom i kod njega ima znacajne razlike ako vodis racuna
Ako ne vodis onda dzaba
Ja sam neko ko slabo vodi racuna, takav mi je ritam dnevni da ja trosim bojler i ujutru i popodne i uvece... Meni licno nista tu nocno paljenje ne bi pomoglo
Jedino mozda za masinu
Ne znam, ja licno masinu uvek palim preko dana, tj uvece, u skupu tarifu. Nista meni ne znaci da mi opere saren ves posle ponoci i da mi se onda guzva u bubnju do jutra...A ni to nisam mogla.Gdje cu ukljucivati masinu u pola noci da drnda,a bila je bucna ko mlazni avion.
To se ,mislim, samo isplati onim koji se griju na termo pec,pa u toku noci se ona akumulira.