Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad se ja tusiram
i razmisljam da li sampon ima sastojke koji zapusavaju pore
i dok to cinim trljam majmuna i razmisljam
iepote do kad meni vazi dozvola
i kapiram brte nemoj da zaboravis da pojedes musli
jker je vrutjo i ako zaboravis ukiselice se mleko i usmrdeti CESE
aisire

Ti beše nemaš jeftinu/skupu tarifu :think:

Meni je oko 2000 dinara, leti uvek više zbog klime.
Ma da
Jednotarifno
I bilo je 3600 - 3900 godinama
Zadnja tri, cetiri meseca 5 soma
Sad proucavali racun sta se desava jbt... Digli su cenu kilovata i ukinuli neki popust sto je bio
Ja nemam veliku potrosnju, vrtim se oko 350kw... Ali me jjebe ta cena po kilovatu, sto nemam jeftino
Zlo i naopako

Ti beše nemaš jeftinu/skupu tarifu :think:

Meni je oko 2000 dinara, leti uvek više zbog klime.
Ja sam sama, perem 1 mašinu belog veša i 2 šareno koji ide po nekom skraćenom programu. Sudje perem češće ali je neki štedljivi program. Bojler ukljucujem po potrebi, usisivač isto. I da hoću ne mogu da potrošim više. Sad mozda bude nešto više zbog klime, mada i nju retko uključujem, imam lipe čak me nerviraju jer sam u polumraku.

Ma da
Jednotarifno
I bilo je 3600 - 3900 godinama
Zadnja tri, cetiri meseca 5 soma
Sad proucavali racun sta se desava jbt... Digli su cenu kilovata i ukinuli neki popust sto je bio
Ja nemam veliku potrosnju, vrtim se oko 350kw... Ali me jjebe ta cena po kilovatu, sto nemam jeftino
Zlo i naopako
Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.

Ali kod mene je racun za vodu,kao nigdje,mislim.🙂
Ako potrosim 0 kubika vode,dobijem veci racun nego ako potrosim 1 kubik,posto ima neka taksa za "odrzavanje",ako ne trosis vodu.
Obzirom da mi se racun duplira,jer nam naplacuju i kanalizaciju,to nije bas malo.
Koja li je budala to smislila da mi je znati?I sta to odrzavaju?
Koja je logika da je isplatnije pustiti jedan kubik vode da istekne bezveze i time trositi taj resurs,nego ustediti to isto.

Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.
To da
Bila sam i na dvotarifnom i kod njega ima znacajne razlike ako vodis racuna
Ako ne vodis onda dzaba
Ja sam neko ko slabo vodi racuna, takav mi je ritam dnevni da ja trosim bojler i ujutru i popodne i uvece... Meni licno nista tu nocno paljenje ne bi pomoglo
Jedino mozda za masinu

To da
Bila sam i na dvotarifnom i kod njega ima znacajne razlike ako vodis racuna
Ako ne vodis onda dzaba
Ja sam neko ko slabo vodi racuna, takav mi je ritam dnevni da ja trosim bojler i ujutru i popodne i uvece... Meni licno nista tu nocno paljenje ne bi pomoglo
Jedino mozda za masinu
A ni to nisam mogla.Gdje cu ukljucivati masinu u pola noci da drnda,a bila je bucna ko mlazni avion.🙂
To se ,mislim, samo isplati onim koji se griju na termo pec,pa u toku noci se ona akumulira.

A ni to nisam mogla.Gdje cu ukljucivati masinu u pola noci da drnda,a bila je bucna ko mlazni avion.🙂
To se ,mislim, samo isplati onim koji se griju na termo pec,pa u toku noci se ona akumulira.
Ne znam, ja licno masinu uvek palim preko dana, tj uvece, u skupu tarifu. Nista meni ne znaci da mi opere saren ves posle ponoci i da mi se onda guzva u bubnju do jutra...
A da organizujem budjenje za prostiranje vesa, evo odma sad cu :lol: pa tacno bih digla u vazduh ceo stan :lol: malo sto me lekovi bude i dete sa mjaukanjem, samo jos i masina da mi diktira kako cu da spavam

Sve u svemu, kako god okrenes jjebeni smo... Radis da bi placao racune... Robija

Vise se isplati u zatvor odes imas sve za dz :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back