Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa mislim kilo brasna, kilo secera, kilo margarinaПричаш са женом која не воли ванилице.
smuckas, ispeces i zalijepis nekim superlijepak djemom
sta tu ima za volit?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mislim kilo brasna, kilo secera, kilo margarinaПричаш са женом која не воли ванилице.
sve što si navela meni prebaci slobodnoni alberta, ni jadro, nelu i ostale uzase
a tek oni minjoni i shatro praline![]()
ne kupujem ja to : )sve što si navela meni prebaci slobodno
šteta! kupi bre, ja ću da preuzmemne kupujem ja to : )
ako si ovo i izmislio nema veze lepo je : DE, baš mi bila bitna napolitanka na xkurziji.
Pre toga, kaže meni jedna mala izšlkole, dobra bila, kaže mi želim te..ja se zbunio, ne znam tačno na šta misli...i šta to znači...al sam iskoristio priliku, sve smo se naučili međusobno i izvežbali i utvrđivali gradivo.
ok tebi čulo ne radi poyybaba je imala zube
i culo ukusa
zato parisa nikad nismo ni otvorili![]()
pa ne. videli smo se danas. ti kažem pravo otišo sam stvarno radi da popijemo kafu i bole me uvo za pare el ja kad dam pare odma se oprostim. on je opet u nekim gasovima filmskim racku lacpa i takooo. daće on nekad ja o tom ne berem brigu... da mogu sad da mu nešto pomognem ja bih, al ne mogu... i te de. sve je lepo svet je lep. imamo spolovila da se ebemo i to je džabe. a ako numemo ono što je džabe da uživamo onda nek crknemo!!!Hbt je l ti vratio ono sto si mu dao zimus.. Znas vec sta..???
ma vaziok tebi čulo ne radi poyy
idem sutra u politiku da uplatim duplericu da je se odričemПричаш са женом која не воли ванилице.
ok radi ti na slano, malo li je ♥ma vazi![]()
E ovaj je bas lep posebno zimi uz čaj. Ja ga volim, nekad mi je ujna pravila domaće sapice ali odavno je nema pa nema ni sapica.Meni je najdraži keks onaj kao šape uvaljan u prah šećer.Taj Oreo nikad ni probala nisam,ne sviđa mi se kako izgleda.
Pogledajte prilog 1350881
ja sam jednostavno izbirljivo praseok radi ti na slano, malo li je ♥
Tjah..Ne može čovek da podeli nekad ni isečak intimnog žitija...bašmebriga : )ako si ovo i izmislio nema veze lepo je : D
Drpano prase u sosu.
brale tako miriši tako je lepo da mi žao da jedemDrpano prase u sosu.
Dobro izgleda.brale tako miriši tako je lepo da mi žao da jedem
Cak ni ja ne volim keks sa limunom...ako me kapiras.moco taj keks je cak i moja pokojna baba slala dalje
ako me kapiras![]()
Al vam je bilo lepo!teli ja i kiza da se namerno napijemo ko krave na venčanju tvome... mešaj pića, sipaj kutlačom... ništa![]()
Imas neku kintu na zajam moki?pa ne. videli smo se danas. ti kažem pravo otišo sam stvarno radi da popijemo kafu i bole me uvo za pare el ja kad dam pare odma se oprostim. on je opet u nekim gasovima filmskim racku lacpa i takooo. daće on nekad ja o tom ne berem brigu... da mogu sad da mu nešto pomognem ja bih, al ne mogu... i te de. sve je lepo svet je lep. imamo spolovila da se ebemo i to je džabe. a ako numemo ono što je džabe da uživamo onda nek crknemo!!!
Ma... Foliraze... Al dobro... Sto ti kazes das i oprostis se... Samo nemoj vise molim tepa ne. videli smo se danas. ti kažem pravo otišo sam stvarno radi da popijemo kafu i bole me uvo za pare el ja kad dam pare odma se oprostim. on je opet u nekim gasovima filmskim racku lacpa i takooo. daće on nekad ja o tom ne berem brigu... da mogu sad da mu nešto pomognem ja bih, al ne mogu... i te de. sve je lepo svet je lep. imamo spolovila da se ebemo i to je džabe. a ako numemo ono što je džabe da uživamo onda nek crknemo!!!
Ok sad je i zvanicno - aj hejt ju