Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je najdraži keks onaj kao šape uvaljan u prah šećer.Taj Oreo nikad ni probala nisam,ne sviđa mi se kako izgleda.
Lilly-vanilin-vanilla-kras-teegebaeck-kekse-270g.jpg

Hbt je l ti vratio ono sto si mu dao zimus.. Znas vec sta..???
pa ne. videli smo se danas. ti kažem pravo otišo sam stvarno radi da popijemo kafu i bole me uvo za pare el ja kad dam pare odma se oprostim. on je opet u nekim gasovima filmskim racku lacpa i takooo. daće on nekad ja o tom ne berem brigu... da mogu sad da mu nešto pomognem ja bih, al ne mogu... i te de. sve je lepo svet je lep. imamo spolovila da se ebemo i to je džabe. a ako numemo ono što je džabe da uživamo onda nek crknemo!!!

pa ne. videli smo se danas. ti kažem pravo otišo sam stvarno radi da popijemo kafu i bole me uvo za pare el ja kad dam pare odma se oprostim. on je opet u nekim gasovima filmskim racku lacpa i takooo. daće on nekad ja o tom ne berem brigu... da mogu sad da mu nešto pomognem ja bih, al ne mogu... i te de. sve je lepo svet je lep. imamo spolovila da se ebemo i to je džabe. a ako numemo ono što je džabe da uživamo onda nek crknemo!!!
Imas neku kintu na zajam moki?

Ma... Foliraze... Al dobro... Sto ti kazes das i oprostis se... Samo nemoj vise molim te

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back