- Poruka
- 121.946
Pa jes mi da dodjemo kad treba se cisti krov i dvoriste svako jutro, kako da neOd 10.05. do sredine avgusta su nam tu babe, posle toga izvolte![]()
nismo blesavi, i mi cemo kad i babe 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes mi da dodjemo kad treba se cisti krov i dvoriste svako jutro, kako da neOd 10.05. do sredine avgusta su nam tu babe, posle toga izvolte![]()
nismo blesavi, i mi cemo kad i babe 
)))
(ja svakako paretine za to nemam, tu bi kredit stupio na scenu, koji na ceo iznos ja ne mogu da progutam, ali na pola iznosa mogu)

prihvatiPosto odavno imam nameru da dodam graficki dizajn kao treci zanat, caskala sa zmajem na tu temu danas
Posto predlazem da prosirimo posao i na tu stranu... nudi se da mi stipendira polovinu(ja svakako paretine za to nemam, tu bi kredit stupio na scenu, koji na ceo iznos ja ne mogu da progutam, ali na pola iznosa mogu)
Da li da se igram te igre
Da ne prodjem ko kianu rivs u djavoljem advokatu![]()
Nisam nikad uzimala u obzir bilo sta sto ima veze sa aj da plasticno kazemo programiranjem, mada ta sfera ux ui je vise vizulna sto kazes bliza mom poslu nego samom programiranju, ali ih nisam nikad razmatrala jer bezim od bilo kakve vrste programiranjaprihvati
mada, graficki je veci smor, a manje ces love uzeti nego na ux & ui
razmisli i o tome
uz fotografiju to bi ti se super prirodno uklopilo
Taman posla da je tolikoDanas cuh info da je kod nas cijena fotografa za jednu proslavu rodjendana 500 eura.I to bez slika.
One se valjda naknadno placaju.
Dodje mi da se prekvalifikujem,ionako volim fotografiju.![]()
Nisam nikad uzimala u obzir bilo sta sto ima veze sa aj da plasticno kazemo programiranjem, mada ta sfera ux ui je vise vizulna sto kazes bliza mom poslu nego samom programiranju, ali ih nisam nikad razmatrala jer bezim od bilo kakve vrste programiranja
Aj prostudiracu malo te sfere da vidim sta i kako...
Ma znas kako, ja sam jos pre par godina imala ideju da mu ponudim dupe a da mi stipendira dizajn, medjutim coveku kao sto je on (i svaki veliki vodja) nije pametno davati duppe, razvalice ga
I ja tako odbacila tu zamisao
Danas pricamo o poslu i ja mu kazem da planiram da se nacepim banci za kredit i da krenem na dizajn, i reko da vidim kakav si ti sa tom idejom da to ovde radimo, ili da posle jurim negde nesto dalje
I naravno kad mu tako prezentujes onda nije bas da si se naguzio na izvolte nego ipak imas neke adute... Pa je on u fazonu moze ajde ako oces evo platicu ti ja pola
Ali ostaje cinjenica da je zmajko vucic u malom, ko i svi sefovi, samo da me to posle ne kosta vise zivaca nego para
kakvi su sajtovi i aplikacje ja bih rekao da niko nije završio školicu za ux i ui![]()
))))))kako smo se nadali super smo se udalipogledajmo samo naše obitavalište))))))
ne kapiram sta ti je problem?
))))))))
Ali ne trebam zmaju za to, ergo ode mi finansijerma vrlo je prosto
nema veze s programiranjem
alate ces nauciti caskom
graf dizajn je ok, al nekako je vec puno ljudi u tome i uglavnom lose rade
al dok se proguras...
i manje su pare
ovo je lakse, brze i veci raspon firmi kojima trebas
u biti trebas it industriji tj vece su pare![]()

to mozda i nije takoAli ne trebam zmaju za to, ergo ode mi finansijer
Pogledacu tu pricu koju predlazes, dobar je to oredlog, samo nije mi nesto privlacno
Mene graficki privlaci godinama, ja ga vec radim jednim delom, ali bih da uronim u to vise i ozbiljnije
I ja sam se iznenadila.Zapravo nisam imala pojma koliko to kosta,ali sam mislila da je manje.A fotka kad hoces da odmah to vece izradi i ponudi gostima kosta dva evra...inace 0,30, sto bi u dinarima bilo 240 i 36 din.Taman posla da je toliko
Sve zavisi od paketa sta klijent hoce
Ali rodjendani su ti 100-200e jedan fotograf u restoranu neka zabava
One deciji igraonice, za malu decu 80-100e
E sad imas proseratore koji slave 18rodj ko svadbu pa hoce i fotografa i videografa i dron, e to onda bude 500e, ali to je stvarno retko
Ali ja volim da redjam povrckeeee u psto mozda i nije tako
prvo, print je prilicno prosta stvar
za to ti treba dva i po kursa na udemiju da povatas osnove
drugo, ne znam gdje planiras upisivati, ali principi dizajna su uvijek isti
bilo graf oblikovanje za print, bilo za web i app
samo sto za ovo sto ja pricam fakat ne moras znati ni krompir nacrtati, nikada
+ imas ux kao dodatnu stavku - planirati korisnicko iskustvo je puno zabavnije nego redjati krastavce po etiketi
s tim da ces nakom toga def pametnije organizirati i te krastavce, jel![]()
bas si zlaaaa... Mene to opusta