Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam se iznenadila.Zapravo nisam imala pojma koliko to kosta,ali sam mislila da je manje.A fotka kad hoces da odmah to vece izradi i ponudi gostima kosta dva evra...inace 0,30, sto bi u dinarima bilo 240 i 36 din.
Mislim,ako su lagali mene i ja lazem vas.🙂
Inace je sve toliko poskupilo,da zaista sad vise ne znam realnu cijenu nicemu.
Da oko 200 din je fotka za goste
Al to se retko radi sad... Zastarela fora... Ima toga jos po nekim restoranima svadbarskim... Ili kad su klijenti stara garda... Mladi ljudi to vise ne uzimaji
Uglavnom se salju fotke u digitalnoj formi klijentu po zavrsenom poslu

Ako ne bude previše vruće (a ono padne sneg ladno i očekivano jelte), sam ću da fotkam jednu svadbu u junu. Ono što me zanima, da se kasnije zabavljam. MSM, gost sam viđeni i sve
Ma, šta si ti mislila, kako zarađuju, od fotki za reklame i jelovnike?

pa redjaj ih onda
za to ti cak ni kurs ne treba 😆
Redjam brate jos me i placaju za to
Sto bi kesic reko - budale! :lol:

E gledam onaj tvoj predlog, pa to je u vidu kursa fazon mesec dana po raznim skolicama
A negde se radi u sklopu dizajnerskih obuka
Citam programe obuke i crkavam od smeha, pa to vec mogu i ja da im drzim :lol:ja sam kontala da tu ima vise programiranja a manje dizajna, kad ono ne lezi vraze uce ih vektore na transparentnoj pozadini :lol:
Brate vrago da smo pametne otvorimo skolu pare da namlatimo od ovaca

Kad smo kod redjanja vocaka, da vam ispricam koje je zanimanje najgenijalnije
Food decorator
Lik je doso kod nas u studio, poredjao vocke na papiru onako kako smo mu pokazali sa primera na netu, uzeo 300e za to i odleprsao
Ja sam crkla od smeha
Ja kontala sam ce da osmisli neki koncept
Ne brate, lik je uzeo fotku koju smo mi uzeli kao primer sa neta, mrtav ladan iskopirao sve isto i gotovo :rotf:
Klijent kupio voce i propse, dizajner dao primer sta hoce na koju foru, sve je dobio na izvolte
Ima ovaca za sisanje samo se treba setiti da ih osisas tako na kvarno

Redjam brate jos me i placaju za to
Sto bi kesic reko - budale! :lol:

E gledam onaj tvoj predlog, pa to je u vidu kursa fazon mesec dana po raznim skolicama
A negde se radi u sklopu dizajnerskih obuka
Citam programe obuke i crkavam od smeha, pa to vec mogu i ja da im drzim :lol:ja sam kontala da tu ima vise programiranja a manje dizajna, kad ono ne lezi vraze uce ih vektore na transparentnoj pozadini :lol:
Brate vrago da smo pametne otvorimo skolu pare da namlatimo od ovaca
nije to u praksi kao po tim kursevima
to treba da znas

mislim meni je dosla bila neka riba sa pricom zna ona web dizajn, svjeza s kursa...+ ima i skolicu
pa kontam super
na kraju je ispalo da nije ni prosla kraj web dizajna
ja cak i nisam web dizajner pa mi sve odma bilo jasno
tako da ne znam sta da ti kazem osim da se odlucis sta zelis i budes svjesna da je bara puna krokodila
al ako su krastavci super i budes pragmaticna nece biti problem naci tezgu

mislim meni je dosla bila neka riba sa pricom zna ona web dizajn, svjeza s kursa...+ ima i skolicu
pa kontam super
na kraju je ispalo da nije ni prosla kraj web dizajna
ja cak i nisam web dizajner pa mi sve odma bilo jasno
tako da ne znam sta da ti kazem osim da se odlucis sta zelis i budes svjesna da je bara puna krokodila
al ako su krastavci super i budes pragmaticna nece biti problem naci tezgu
Ma na svakom cosku nestrucni strucnjaci
Nije mi cilj da plivam sa njima

Slusaj danasnji sou
Poslao zmaj juce na teren jednog poznatog profesionalnog fotografa, taj se gura svuda, izmislio neko ime od sebe, i prolazi mu to
Ja kad sam videla sta radi rekla sam ovaj dalje od amatera mrdnuo nije, al rekose mi da sam surova i cinicna
Ok... Samo vas cekam
Ja sam licno alergicna na bilo koga ko je spreman o sebi da ti prica hvalospeve, odmah znam da je iza toga velika supljina
Elem, posalje ga juce zmaj na teren, kao druze se, trebala nam pomoc pa upao
Danas zmaj sedi drnda lr i pizdi, kaze dodji da vidis gospodina poznatog
Kad sam mu videla sirove fotke pa kad sam krenula da vristim od smeha
Kaze meni zmaj da si mi ti ovo donela ja bih te zadavio
Reko znam
Kaze sad moram budali da platim ovo a gubim vreme ispravljajuci njegova srranja
Vrago, mobilnim da sam te poslala da fotkas pravilniju bi mi expozociju donela nego ovaj poznati

Serre mi se vise od svih njih

Ma na svakom cosku nestrucni strucnjaci
Nije mi cilj da plivam sa njima

Slusaj danasnji sou
Poslao zmaj juce na teren jednog poznatog profesionalnog fotografa, taj se gura svuda, izmislio neko ime od sebe, i prolazi mu to
Ja kad sam videla sta radi rekla sam ovaj dalje od amatera mrdnuo nije, al rekose mi da sam surova i cinicna
Ok... Samo vas cekam
Ja sam licno alergicna na bilo koga ko je spreman o sebi da ti prica hvalospeve, odmah znam da je iza toga velika supljina
Elem, posalje ga juce zmaj na teren, kao druze se, trebala nam pomoc pa upao
Danas zmaj sedi drnda lr i pizdi, kaze dodji da vidis gospodina poznatog
Kad sam mu videla sirove fotke pa kad sam krenula da vristim od smeha
Kaze meni zmaj da si mi ti ovo donela ja bih te zadavio
Reko znam
Kaze sad moram budali da platim ovo a gubim vreme ispravljajuci njegova srranja
Vrago, mobilnim da sam te poslala da fotkas pravilniju bi mi expozociju donela nego ovaj poznati

Serre mi se vise od svih njih
pa samoporomocija je sve
to je svuda tako
kad malo razmislim ne znam ni sto bi se ti mlatila s ovim
fotografija + manipulacija i vec si iznad prosjeka
mozda bi logicnije bilo da ides na neki kurs za montazu osnovni i eto
ostalo ces ionako sama kroz posao
za ovo sto oces nadji na udemiji ili nekom od tih sajtova za ucenje online nesto i cao

pa samoporomocija je sve
to je svuda tako
kad malo razmislim ne znam ni sto bi se ti mlatila s ovim
fotografija + manipulacija i vec si iznad prosjeka
mozda bi logicnije bilo da ides na neki kurs za montazu osnovni i eto
ostalo ces ionako sama kroz posao
za ovo sto oces nadji na udemiji ili nekom od tih sajtova za ucenje online nesto i cao
Mislis video montazu?
To necu, ne mogu
Pa imam zmaja da me nauci to, okruzena sam i kolegama sa fdu kamere, mogu cimam koga ocu da ucim... ali ja ne zelim video produkciju da radim, ne prija mi
Mogu da snimam, to i radim kad treba, ali posprodukciju video materijala nema sanse

Mene zanima foto i crtanje, da spojim te dve grane, zato me vuce graficki dizajn

Mislis video montazu?
To necu, ne mogu
Pa imam zmaja da me nauci to, okruzena sam i kolegama sa fdu kamere, mogu cimam koga ocu da ucim... ali ja ne zelim video produkciju da radim, ne prija mi
Mogu da snimam, to i radim kad treba, ali posprodukciju video materijala nema sanse

Mene zanima foto i crtanje, da spojim te dve grane, zato me vuce graficki dizajn
nek plati on tebi lijepo kurs na udemy

https://www.udemy.com/course/graphic-design-masterclass-everything-you-need-to-know/

Метло, ОК је да ти плати курс ако те не буде условљавао да останеш неко време и сл. Мада то сада ретко ко ради. Ако буде, боље и тај кредит него да се заробиш код некога на одређено.

Метло, ОК је да ти плати курс ако те не буде условљавао да останеш неко време и сл. Мада то сада ретко ко ради. Ако буде, боље и тај кредит него да се заробиш код некога на одређено.
Ma jok, ne bi me tako uslovljavao, ja sam svakako kod njega na ugovoru za stalno
Ne bi on tako uslovljavao
Vise je tip koji bi jjebao u mozak, polako ko zabu kuvao :lol:

Ma jok, ne bi me tako uslovljavao, ja sam svakako kod njega na ugovoru za stalno
Ne bi on tako uslovljavao
Vise je tip koji bi jjebao u mozak, polako ko zabu kuvao :lol:
Tip moje sveki. Šteka penziju, pa iznese pred mm 1000e, da mu da. Ovaj se zajebao jednom, pa nam svima preselo.
Od tada, kada ona pomene pare, on kaže da će ih baciti u kotao za grejanje. :malav:

Moras i kad provri da bacis vodu
Nije dovoljno samo ona od potapanja
Ima neka fora kad kljuca voda ispusta se neki toksin vezan sa azotom... Ne secam se vise detalja
Ja ovako. I to sam pročitala ovde na forumu. Baba mm nikada nije potpala pasulj uveče, niti je bacala prvu vodu. Pa smo svi živi. Možda malo ludi, ali nismo otrovani. :lol:
I tu jednu mogu da bacim, jer provri za 15 minuta, prospem, nalijem drugu, stavim suvo meso, zatvorim ekspres lonac, i ćao. A da čekam da provri 3x15 minuta, to mi je duže nego što mi se pasulj kuva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back