- Poruka
- 923
Veca zagonetka je kako sam se mogla sjetiti sifre posle toliko godina nekoristenja nick-a.Davno registrovana,ne moze ona da se pruzi na dve strane nika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veca zagonetka je kako sam se mogla sjetiti sifre posle toliko godina nekoristenja nick-a.Davno registrovana,ne moze ona da se pruzi na dve strane nika
Tebe vidjam svaki dan.A i mene
Fali mi moj omiljeni zeleni smajli.Obrati pažnju na korišćenje smajlija, onda ćeš biti bliže rešenju zagonetke
I ja sam ovde (skoro)svaki dan.A nisi bila godinama,naci komsha shele
Ovaj mi je da odmorim mozak.Sta ce ti 2 naloga
Ma,jok...nisi moj tip uopste.Pa sta sad oces da otvorim drugi da se muvamo
Ja se drzim one stare narodne...vuk dlaku mijenja,al cud nikad.Pa necu biti ja nego decko coban
U pravu si...jeste spam,ali omaklo se.Kakvo spamovanje teme, cujes, 'pogodi ko sam' i "jesam li vam nedostajala' ali prvo - 'pogodi ko sam'.
Ajde, nadji malo lazne paznje nedje drugo.U pravu si...jeste spam,ali omaklo se.
Necu vise...vracam stado.![]()

I sad cemo da je ucenjujemo da nam salje odzak kolace svako maloi mi smo sad saznali za taj poljski wc : )
Kad vam je wc u EU oporezuju ga.Pa sigurno smo čipovani. A saznao je da imamo i poljski wc.![]()

Nemoj molim te nikom da kažeš.I sad cemo da je ucenjujemo da nam salje odzak kolace svako malo
@Zadovoljna domacica znam da imas poljski wc