- Poruka
- 11.381
Izdali onaj stan posle 10 dana ribanja i renoviranja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam okorela vegunjara! Danas za ručak imam supu od čičoke, ćevape od cvekle i salatu od bokvice, mljac, ne mogu da dočekamSamo hrono samo organik radikalno veganski ofkors
Cuti od 6 popodne juce sam imala jaku glavobolju, pritisak me zveknuo, do 10 uvece sam lezala, nit sta jela nista.... I tek oko 10 se smiri posle silnih lekova i krene glad, hbt nisam vecerala, taman mi ta njegova hitna situacija dosla ko kec na deset![]()

Danas je lep dan
Radim od kuće, spremam lep ručak i čekam da muž sleti
Jutros sam se setila @Lúnasa, čekam da se poveže na net i javi kao novopečeni gastos po prvi put![]()

i tako...

Sve u svemu srdačan doček! Sretno vam.Eve me, najzad, još da strpam dete u krevet pa da načnem pivo
Kratki utisci, letovi dobro prošli, osoblje norvidžana super uslužno, osoblje na Gardermoenu onako, Ålesund lep kao što smo ga i zapamtili.
Žmu odradio sve u policiji, razmišljali kako da dođemo do njihove sim kartice (bez njihovog id broja može samo prepaid koji je grozozo skup), otišli u šop mol da se raspitamo u telenoru i teliji, taman upalili wi fi, naša poznanica iz Ålesunda šalje poruku, pita gde smo. Ispostavi se da je i ona u istom molu, sačekamo je, ćaskamo, kaže ona pa uzećete pakete na moje ime i eto dođosmo do nor brojeva.
Došli u selo, dete dočekali kao malog cara, bio je sav turoban, odmah se odobrovoljio kad je video silne poklonei tako...
Dobili smo hyttu, kuća nam još nije gotova, napunili su nam frižider, pozajmili njihovog volva za prvih par dana i ne znam šta više da kažem...
Organizovaće nam uskoro druženje sa drugim decama i roditeljima da se polako upoznajemo, a žmu počinje od ponedeljka da radi.
Cene su ponešto skuplje nego u Srbiji, osim alkohola koji je teška boles'
U Ålesundu smo kupili 6-pack za nekih 16e, u selu je 30
No, jetra će mi biti zahvalna, najzad![]()
Sve u svemu srdačan doček! Sretno vam.
Lijepo je kad cijene ono što dobiju.Jeste, mnogo su ljubazni, svesni su i sami da moramo biti zadovoljni da bismo ostali, a žmu im je preko potreban
Srecno LunjoEve me, najzad, još da strpam dete u krevet pa da načnem pivo
Kratki utisci, letovi dobro prošli, osoblje norvidžana super uslužno, osoblje na Gardermoenu onako, Ålesund lep kao što smo ga i zapamtili.
Žmu odradio sve u policiji, razmišljali kako da dođemo do njihove sim kartice (bez njihovog id broja može samo prepaid koji je grozozo skup), otišli u šop mol da se raspitamo u telenoru i teliji, taman upalili wi fi, naša poznanica iz Ålesunda šalje poruku, pita gde smo. Ispostavi se da je i ona u istom molu, sačekamo je, ćaskamo, kaže ona pa uzećete pakete na moje ime i eto dođosmo do nor brojeva.
Došli u selo, dete dočekali kao malog cara, bio je sav turoban, odmah se odobrovoljio kad je video silne poklonei tako...
Dobili smo hyttu, kuća nam još nije gotova, napunili su nam frižider, pozajmili njihovog volva za prvih par dana i ne znam šta više da kažem...
Organizovaće nam uskoro druženje sa drugim decama i roditeljima da se polako upoznajemo, a žmu počinje od ponedeljka da radi.

Meni se sve to sviđa za prvi utisak

Meni se sve to sviđa za prvi utisak
Za alkohol ćete morati da lovite akcije, tražite neke diskonte, kupujete na aerodromu, svercujete iz Srbije. Mogućnosti su onolike![]()

Zaboravila sam da te pitam ranije. Šta si uradila sa svojom diplomom i da li ćeš moći tu da radiš? Mislim, pod uslovom da želiš da radiš![]()

Priznat mi je master, ostaje da proverim s nadležnim ministarstvom šta mi je još potrebno.
Mada, nije da nisam ponela uv lampu, lakove i mašinicu za šišanje za svaki slučaj![]()

Eve me, najzad, još da strpam dete u krevet pa da načnem pivo
Nije da nismo uneli 2l žestine, al džabe sve kad smo pivopije![]()

Ti Skandinavci piju ko nenormalni, nama je u firmi bila neka grupa Šveđana par dana, šta su ti ljudi popili pa ono je za ginisa! Bukvalno oližu flaše, piju rakiju, kad nestane rakije pređu na vino... a pivo piju onako ko mi vodu!Drugarica mi živi u Tronheimu (ne znam kako se čita), imaju neke ture za napijanje, raspitaj se malo![]()
Osnovna namirnica u lunjinoj norveškoj ostavi- paketi piva
Skupljace se kuponi, igrati nagradne igre, pratiti flajeri sa akcijama- predaje nema![]()

punu alkohola.