Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primila inekciju, idem i sutra i prekosutra, videcu sta ce biti od ponedeljka, umorila se ko pas dok odem i vratim se.
Svratila u maxi, ima nesto malo mleka, nekog bez masnoće ljubičasto. Ostalog ima svega samo je sve preterano skupo, kako ćemo živeti pitam se.
Kilo cvaraka 1.890,00 :eek:
E,juce u Bg,na autobuskoj stanici, u trafici ,flasica vode 140 dinara.Sto je previse,previse.
Kod nas u trafici je 1km tj.maksimalno 60 dinara.

16655678000421890344117110459207.jpg

Jedem.

Ma,meni ostalo malo nekih dinara i rekoh da ne mijenjam sad eure,bice taman za vodu i ne treba mi vise.
Kad ono medjutim.😂
A vec usla na peron autobuske...nema nazad.
Dobro to je poznata stvar i od ranije da je na takvim mestima sve puno skuplje, a menjačnice najmanje plaćaju kad menjaš neke parice. Tako je i oko bolnica, svih, sve skuplje od pogacice u pekari pa dalje. Ali to smo mi, to je naš mentalitet, samo neka je zarada ok sta naš briga za ostalo.

Dobro to je poznata stvar i od ranije da je na takvim mestima sve puno skuplje, a menjačnice najmanje plaćaju kad menjaš neke parice. Tako je i oko bolnica, svih, sve skuplje od pogacice u pekari pa dalje. Ali to smo mi, to je naš mentalitet, samo neka je zarada ok sta naš briga za ostalo.
Znam da je malo skuplje,ali ipak nisu cijene bas duplo vise.Mada,ne znam ni koliko je voda bila na drugim mjestima,mozda to i jesu "normalne" cijene.

Ovde je sve preskupo, vodu isključivo kupujem u radnji mada i tu gledam koju ću, ima neka maxi voda fina je a mnogo jeftinija od drugih, 25,00 0,5l
ja sam sebi kupio termos i nosim vodu..preteruju sa cenama malih flasica cak i u prodavnicama..pola litre skoro kao liter ipo..
kod kuce natocim iz flase i nosim termos..necu iz principa da im dajem toliko para za vodu.

Gospodin zaboravio neke racune da napravi u firmi na danasnji datum, sta cemo kud cemo ajmo do firme da on to zavrsi
Taman sam mislila da kazem idi ti ja cu da leskarim, kad se setim, pored firme ima mek drajv :zjede: !!! cekaj idem i jaaaaa :malav:
To je ta ljubav vernost i pozrtvovanost, sa tobom duso idem i u pakao, ako ima tamo dole mek drajv :malav:

Gospodin zaboravio neke racune da napravi u firmi na danasnji datum, sta cemo kud cemo ajmo do firme da on to zavrsi
Taman sam mislila da kazem idi ti ja cu da leskarim, kad se setim, pored firme ima mek drajv :zjede: !!! cekaj idem i jaaaaa :malav:
To je ta ljubav vernost i pozrtvovanost, sa tobom duso idem i u pakao, ako ima tamo dole mek drajv :malav:
Znači zdravo se 'raniš :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back