- Poruka
- 13.394
Ja sam samo jednom u životu ušao u teretanu i to greškom, mislio sam da je striptiz bar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam samo jednom u životu ušao u teretanu i to greškom, mislio sam da je striptiz bar...

opa ide se na maltu znaciStigla dobra vest
Necu ici da ponovo fotkam onu prokletu hranu
Restoran napusio agenciju, nece kako oni izmisljaju sad i menjaju, vec oce one fotke kakve jesu, nece da spremaju ponovo i fotkaju hebe im se, hoce da se koriste ove koje sam napravila
Izvukoh se![]()
Videcemoopa ide se na maltu znaci
U Banju Ždrelo?Videcemo
Propustila sam jeftine karte za novembar cekajuci da se resi ovaj problem, sad su skupe
Gledah neke termalne banje po madjaroniji i bugarskoj, koleginica mi preporucila danas neke... Proucicu ih
Valjalo bi ledja negde da pokiselim
Ici cemo negde na par dana, samo ne znam gde
Dobar je Morahalom i Kiškunmajša, Mako i nije nešto što se tiče zdravstvenih problema koje ti imaš. Za ostale ne znam.Videcemo
Propustila sam jeftine karte za novembar cekajuci da se resi ovaj problem, sad su skupe
Gledah neke termalne banje po madjaroniji i bugarskoj, koleginica mi preporucila danas neke... Proucicu ih
Danas mi i to pomenula ima i tamo nesto za nas ukocene pa cu da vidimU Banju Ždrelo?
Mađari imaju fantastične termalne banje, ja sam bio u banji Miskolc Tapolca, to su pećine sa termalnom vodom, znači vrh vrhova!Videcemo
Uf sto je lepoMađari imaju fantastične termalne banje, ja sam bio u banji Miskolc Tapolca, to su pećine sa termalnom vodom, znači vrh vrhova!
Pogledajte prilog 1236448
jedino što je malo podalje od Bgda, ima oko 500km to je krajnji severoistok Madjarske blizu granice sa Slovačkom...
Pa jel ide u engleski vrtić?Pričam sa starijim:
- Kako se u vrtiću kaže mama? - Mammy!
- A tata? - Daddy!
- A baka, je l' granny? - Nije, grandma!
- Kako se kaže djevojčice? - Kaba!
- A dječaci? - Tangan!
U posljednje vrijeme neće reći da ne zna nešto kad ga pitaš, izmisli riječ.
Ide, živimo u Irskoj.Pa jel ide u engleski vrtić?
znaci zbog tebe restoran napusio agencijuStigla dobra vest
Necu ici da ponovo fotkam onu prokletu hranu
Restoran napusio agenciju, nece kako oni izmisljaju sad i menjaju, vec oce one fotke kakve jesu, nece da spremaju ponovo i fotkaju hebe im se, hoce da se koriste ove koje sam napravila
Izvukoh se![]()

Snalazi se dete, neće da prizna da ne znaIde, živimo u Irskoj.

aaa okIde, živimo u Irskoj.
ja mislio živite ovde...
Sto?Bio nam popisivač. Sad smo ga naebali.![]()

znaci zbog tebe restoran napusio agenciju![]()

Pa niste mogli nekako da ga sakrijete?!Pa sigurno smo čipovani. A saznao je da imamo i poljski wc.![]()
i mi smo sad saznali za taj poljski wc : )Pa sigurno smo čipovani. A saznao je da imamo i poljski wc.![]()