tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ja mislim da zmaj na kraju nece da joj skine od plate jer ce shvatiti da je totalno bzv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno je bezveze cela situacijaJa mislim da zmaj na kraju nece da joj skine od plate jer ce shvatiti da je totalno bzv
Da bre, wizom da letis ima dana kad je tako jeftino, gajbica ima jeftinih u novembru jer nije sezona, ma milinato neki low cost
pa ****** idi za te pare, evo princ ce ti sredi tu situaciju s klopom![]()
to je provod do jaja kad si 35+
Je mozes bar tu klopu da poneses kuci pa jedite, zamrznite.Restoran trazi
Ako ce da spremaju sve ponovo to je za njih gubitak, ligicno
Mi kao firma cemo da platimo meni da spreme
To kako cemo mi unutar firme da regulisemo je nasa stvar
Advokat maliMoj dvogodišnjak kad mu se radi ono što kažem, ali ipak mora malo da kontrira.
- Dođi da promijenimo pelenu! - Ali nećemo čarape!
- Idemo prati zubiće. - Ali nećemo okice!
- Idemo na kupanjac! - Ali nećemo jezik!

Čula sam da tako često bude s mlađom djecom, starija ih razumiju i oni prevode za njih, pa sporije progovore. Iako sam ja očekivala obrnuto, da mlađi imaju starije za primjer i da prije propričaju.Advokat mali
Moj bas slabo prica. Ima neki svoj jezik koji jedino ja razumijem i sad i ja ignorisem, kako bi poceo da se izrazava.
Sad za vikend bila malena, i spremamo se da idemo na rodjendan, ajde reko kupanjac, guza da bude cista i da blista!Moj dvogodišnjak kad mu se radi ono što kažem, ali ipak mora malo da kontrira.
- Dođi da promijenimo pelenu! - Ali nećemo čarape!
- Idemo prati zubiće. - Ali nećemo okice!
- Idemo na kupanjac! - Ali nećemo jezik!
muhahah)Moje iskustvo je da mali uvijek brze sve savladaju, kao sto im i skola ide sa manje stresa na pocetku.Čula sam da tako često bude s mlađom djecom, starija ih razumiju i oni prevode za njih, pa sporije progovore. Iako sam ja očekivala obrnuto, da mlađi imaju starije za primjer i da prije propričaju.
Nego, tvoj je, čini mi se, mlađi, tako da ima još vremena.
Nadam se onda da će i kod nas tako da bude. Stariji kad je bio u uzrastu u kojem je mlađi već je pravio zvukove ba ba ba, ga ga ga i sl. Mlađi samo neke uzvike, ali nema glasova da su razumljivi. Znam da su svi različiti i ne bi trebalo upoređivati, ali nekad ne izdržim. Nije bitno ako i kasnije propriča, samo da propriča, to mi je i za starijeg bila najveća briga na svim procjenama razvoja.Moje iskustvo je da mali uvijek brze sve savladaju, kao sto im i skola ide sa manje stresa na pocetku.
Kad je sestrina mala bila uzrasta mog malisana, tek napunili dvije, ona je recitovala pjesmice.Nadam se onda da će i kod nas tako da bude. Stariji kad je bio u uzrastu u kojem je mlađi već je pravio zvukove ba ba ba, ga ga ga i sl. Mlađi samo neke uzvike, ali nema glasova da su razumljivi. Znam da su svi različiti i ne bi trebalo upoređivati, ali nekad ne izdržim. Nije bitno ako i kasnije propriča, samo da propriča, to mi je i za starijeg bila najveća briga na svim procjenama razvoja.
Međutim, sad vidim da stariji u stvari mnogo više priča nego njegovi vršnjaci, on se odmah prebaci na određeni jezik u zavisnosti s kim priča, raspravlja se, objašnjava, prepričava... Imamo među prijateljima dvije djevojčice, jedna je mjesec dana starija od njega, druga 4 mjeseca starija i jednog dječaka koji je 4 mjeseca mlađi od njega. Ove dvije djevojčice pričaju, ali baš malo, poneka riječ, pogotovo ova što je samo mjesec starija. Dječak sutra puni dvije godine i ne priča uopšte, još nije rekao ni jednu riječ, priča nešto, ali oni ne razumiju. Imao je procjenu razvoja prošle sedmice i rekli su da ako za par mjeseci ne bude pričao da će onda morati na terapije. Njegova mama radi u vrtiću i ona mi je rekla da i djeca koja pričaju ne pričaju kao moj. Bojim se onda da ćemo mi od mlađeg očekivati da bude kao i stariji što se priče tiče, a da to nije realno.
ja to odma prebrisemStalno mi je iskakala reklama za neku elektricnu cetku za ciscenje
I sad mi je jako mrsko ribanje plocica, jer, jelte postoji cetka a ja je nemam
Kako bi se ove fugne brzinski oribale
gomilu ljudi nije briga za tudju imovinuTo su slike nakon izlaska podstanara, o ostalim delovima stana ne bi, trenutno pokušavam da rešim kuhinju.
To samo ono sredstvoTo su slike nakon izlaska podstanara, o ostalim delovima stana ne bi, trenutno pokušavam da rešim kuhinju.
Sve te razumem. Ja sam iza podstanari morala da menjam sve sem parketa i pločica. Komplet stan je bio kao da su svakodnevno lozili logoru vatru. A nameštaj i tehnika razdaljini, tako da veruj neoribane plocice su najmanji problem. Jedan Axel će to rešiti, ako nemate veće štete i neplaćenih računa, pevaj, super ste prošli.To su slike nakon izlaska podstanara, o ostalim delovima stana ne bi, trenutno pokušavam da rešim kuhinju.