a prva strižba jel bila?Pravila san ja babine za cicojku, red je i za ovo malo da napravim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a prva strižba jel bila?Pravila san ja babine za cicojku, red je i za ovo malo da napravim![]()
Kad sam nasla cicojku, pre 6 god, zvala sam prijatelje da upiznaju dete jelte, nazvala sam to babine iz zajebavanjea prva strižba jel bila?
ali kesice sosica i plisane misOve vala jesmo na toneOd srca preporučujem Igraonicu "Palčica" na Vračaru. Malo su skuplji ali brate vrede svaki euro, tojes' funtu. Sve imaju animatore, animatorke, escajge, konfete, vatromete, pi*ke materine... ma sve, ali sve.Kad sam nasla cicojku, pre 6 god, zvala sam prijatelje da upiznaju dete jelte, nazvala sam to babine iz zajebavanje
Nismo na poklon dobili dukate na zalostali kesice sosica i plisane misOve vala jesmo na tone
Red je i za ovo "drugo dete" da priredim neki pir
Buahah..imam ja rođake i drugare koji kad dođu u goste, obavezno ponesu i poklon za našeg ljubimca. On to razbuca, al se mnogo obraduje.Kad sam nasla cicojku, pre 6 god, zvala sam prijatelje da upiznaju dete jelte, nazvala sam to babine iz zajebavanje
Nismo na poklon dobili dukate na zalostali kesice sosica i plisane misOve vala jesmo na tone
Red je i za ovo "drugo dete" da priredim neki pir
Lol ne mogu...Kur....& Palčica : )Od srca preporučujem Igraonicu "Palčica" na Vračaru. Malo su skuplji ali brate vrede svaki euro, tojes' funtu. Sve imaju animatore, animatorke, escajge, konfete, vatromete, pi*ke materine... ma sve, ali sve.
Ja isto, kad idem u goste ljudima koji imaju ljubimce uvek uzmem i za njih nesto, pa red je brate, ako cemo posteno to i jeste najzanimljivi clan kuceBuahah..imam ja rođake i drugare koji kad dođu u goste, obavezno ponesu i poklon za našeg ljubimca. On to razbuca, al se mnogo obraduje.

zovi nas na ručak i mi poplaćamoPa moram da odem u restoran i da kazem ajmo spremajte sve opet moram da slikam sve opet jer sam zajebala
Ko ce da plati ljudima te troskove? Pa onaj ko je zajebao
23 porcije, prosecna cena oko 600din po porciji u meniju... Izracunaj
More ajde će ve zove na ručak , sad kad je oštetila kućni budžet za 85 funti!?!zovi nas na ručak i mi poplaćamo
i mi poplaćamoMore ajde će ve zove na ručak , sad kad je oštetila kućni budžet za 85 funti!?!

sta bi odnela nekome ko ima pauka ili piranu?Ja isto, kad idem u goste ljudima koji imaju ljubimce uvek uzmem i za njih nesto, pa red je brate, ako cemo posteno to i jeste najzanimljivi clan kuce![]()
Pa jeste al ko će plati struju što će da potroši, pa sudovi, pranje, voda, deterdžent, feri, pa svi će obuveni da udjete u kuću, pa treba da ususava posle, pa opet trošaki mi poplaćamo![]()
pa jede se u restioranu gde fotkaPa jeste al ko će plati struju što će da potroši, pa sudovi, pranje, voda, deterdžent, feri, pa svi će obuveni da udjete u kuću, pa treba da ususava posle, pa opet trošak
pa da. opa jede se u restioranu gde fotka
misim nemoj da se ljutiš, nego prosto mislim da nije vreme za ta okupljanja, viš kaka su vremena... nadležni apeluju da treba energenti da se prištede, struja, voda, gas... ide nam neizvesna zima. A i epidemiološka situacija nije baš ružičasta, brojevi opet rastu...
ja sam za humanitarnu akciu pomozimo metli al kako vidim humanosti u vama ovde neimamisim nemoj da se ljutiš, nego prosto mislim da nije vreme za ta okupljanja, viš kaka su vremena... nadležni apeluju da treba energenti da se prištede, struja, voda, gas... ide nam neizvesna zima. A i epidemiološka situacija nije baš ružičasta, brojevi opet rastu...

pa može to i preko zoom-a da se organizuje!ja sam za humanitarnu akciu pomozimo metli al kako vidim humanosti u vama ovde neima![]()

pa dobro može i tako, što preskoči zamrznete pa posle vadite po potrebi, za novu godinu, za božić, bajram, ko šta slavisam ću da odem i sve ćemo da pojedemo metla i ja![]()