Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da gricka kanapee e i krempita sa strane, fotka odozgo i misli neće se videti..a ono to planirali za sledeću nedelju da posluže gostima, pa se jedan bunio..ko mi jeo kolač.evo, ugrizo mi krempitiu sa strane...
.a oni blam...ne mogu na oči gostima da izađu..p da..

Kad sam nasla cicojku, pre 6 god, zvala sam prijatelje da upiznaju dete jelte, nazvala sam to babine iz zajebavanje
Nismo na poklon dobili dukate na zalost :lol: ali kesice sosica i plisane misOve vala jesmo na tone

Red je i za ovo "drugo dete" da priredim neki pir
Od srca preporučujem Igraonicu "Palčica" na Vračaru. Malo su skuplji ali brate vrede svaki euro, tojes' funtu. Sve imaju animatore, animatorke, escajge, konfete, vatromete, pi*ke materine... ma sve, ali sve.

Kad sam nasla cicojku, pre 6 god, zvala sam prijatelje da upiznaju dete jelte, nazvala sam to babine iz zajebavanje
Nismo na poklon dobili dukate na zalost :lol: ali kesice sosica i plisane misOve vala jesmo na tone

Red je i za ovo "drugo dete" da priredim neki pir
Buahah..imam ja rođake i drugare koji kad dođu u goste, obavezno ponesu i poklon za našeg ljubimca. On to razbuca, al se mnogo obraduje.

misim nemoj da se ljutiš, nego prosto mislim da nije vreme za ta okupljanja, viš kaka su vremena... nadležni apeluju da treba energenti da se prištede, struja, voda, gas... ide nam neizvesna zima. A i epidemiološka situacija nije baš ružičasta, brojevi opet rastu...
ja sam za humanitarnu akciu pomozimo metli al kako vidim humanosti u vama ovde neima :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back