Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekam da me odvedu na odeljenje....

Prilozi

• IMG_20221006_083344_316.jpg
    IMG_20221006_083344_316.jpg
    162,4 KB · Pregleda: 43
Цитираћу великог грчког писца Никоса Казанцакиса
"Δεν ελπίζω τίποτα.
Δεν φοβούμαι τίποτα.
Είμαι λέφτερος"

За вас који мало слабије говорите грчки, превод је:
"Не надам се ничему,
не плашим се ничега
ја сам слободан"

То пише на пишчевом гробу у Хераклиону на Криту.

jeste ali to je neuklopivo.
sipak mogu 14 dana da odsustvujem od posla a drugi periodi su skuplji sa kartama..ali malo cu obratit paznju u buducnosti, ni te druge cene nisu toliko vece..mozda nesto i uklopim.
hvala
Ne znam sto se toliko cudis za jeftine karte. Moji su wizzom leteli za 70 evra do Frankfurt Hahna i nazad za period od nedelju dana. Ryanair iz Niša često ima letove do Milana za 50, Malta se uvek može naći povoljno. Mana je što je uključen samo ranac i što radiš online check in (opcija koju moras dodatno da stikliras kad bukiras kartu I platiš 500 din) jer aerodromski check in je 1500 din po pravcu. E sad, nekada im sistem zakaže, pa dođeš na aerodrom i misliš da si chekiran, kad ono šipak, nemaju te u sistemu. Dok se objasniš i isvadjas sa njima, avion odleti bez tebe :lol:

Ne znam sto se toliko cudis za jeftine karte. Moji su wizzom leteli za 70 evra do Frankfurt Hahna i nazad za period od nedelju dana. Ryanair iz Niša često ima letove do Milana za 50, Malta se uvek može naći povoljno. Mana je što je uključen samo ranac i što radiš online check in (opcija koju moras dodatno da stikliras kad bukiras kartu I platiš 500 din) jer aerodromski check in je 1500 din po pravcu. E sad, nekada im sistem zakaže, pa dođeš na aerodrom i misliš da si chekiran, kad ono šipak, nemaju te u sistemu. Dok se objasniš i isvadjas sa njima, avion odleti bez tebe :lol:
Imaš opciju Priority check , 15 € i možeš da poneseš i kabinski kofer uz ruksak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back