moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Imaš Wizz za Abu Dabi za 45evra. : )
Danas sam bio vrijedan i radan i sve...
Danas sam bio vrijedan i radan i sve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sto se toliko cudis za jeftine karte. Moji su wizzom leteli za 70 evra do Frankfurt Hahna i nazad za period od nedelju dana. Ryanair iz Niša često ima letove do Milana za 50, Malta se uvek može naći povoljno. Mana je što je uključen samo ranac i što radiš online check in (opcija koju moras dodatno da stikliras kad bukiras kartu I platiš 500 din) jer aerodromski check in je 1500 din po pravcu. E sad, nekada im sistem zakaže, pa dođeš na aerodrom i misliš da si chekiran, kad ono šipak, nemaju te u sistemu. Dok se objasniš i isvadjas sa njima, avion odleti bez tebejeste ali to je neuklopivo.
sipak mogu 14 dana da odsustvujem od posla a drugi periodi su skuplji sa kartama..ali malo cu obratit paznju u buducnosti, ni te druge cene nisu toliko vece..mozda nesto i uklopim.
hvala

Ја ћу ону с алевом паприком
sad ce konobar Tab da ti doneseЈа ћу ону с алевом паприком
sad ce konobar Tab da ti donese
си!hvala deki!
Молимhvala deki!

ја га још увек волимDejane,izasao je tizer za film Super Mario Bros.jel se secas koliko smo voleli Super Mario?
jel imas mozda Nintendo Switch?ја га још увек волим
немамjel imas mozda Nintendo Switch?
Imaš opciju Priority check , 15 € i možeš da poneseš i kabinski kofer uz ruksak.Ne znam sto se toliko cudis za jeftine karte. Moji su wizzom leteli za 70 evra do Frankfurt Hahna i nazad za period od nedelju dana. Ryanair iz Niša često ima letove do Milana za 50, Malta se uvek može naći povoljno. Mana je što je uključen samo ranac i što radiš online check in (opcija koju moras dodatno da stikliras kad bukiras kartu I platiš 500 din) jer aerodromski check in je 1500 din po pravcu. E sad, nekada im sistem zakaže, pa dođeš na aerodrom i misliš da si chekiran, kad ono šipak, nemaju te u sistemu. Dok se objasniš i isvadjas sa njima, avion odleti bez tebe![]()
Znam, to si mi ti otkrilaImaš opciju Priority check , 15 € i možeš da poneseš i kabinski kofer uz ruksak.
Znam bio sam i ja u bolnici, svako jutro ili je razređena palenta ko kaša i jogurt ili onaj odvratni margarin i džem... kad bude sardina, plačem od sreće!Doneli neku splacinu od rucka...ono ni vaši ljubimci ne bi jeli, sramota....na kraju sam rucala sardinu, sreća pa poneh od kuće...
Sardinu nikad nismo dobili ovde, ako je poneses od kuće, tako je i jedeš...Znam bio sam i ja u bolnici, svako jutro ili je razređena palenta ko kaša i jogurt ili onaj odvratni margarin i džem... kad bude sardina, plačem od sreće!