Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Restoran trazi
Ako ce da spremaju sve ponovo to je za njih gubitak, ligicno
Mi kao firma cemo da platimo meni da spreme
To kako cemo mi unutar firme da regulisemo je nasa stvar
meni djeluje da greska zapravo nije tvoja
ako si dobila brief takav
oni su onda spremili 20 porcija neceg po tvojoj direktivi? kako je moguce to uopce?
nisu interno provjerili to?
djeluje mi da je do njih, al okej
vi znate kako i sts

oni su onda spremili 20 porcija neceg po tvojoj direktivi? kako je moguce to uopce?
vi znate kako i sts
Da, ili prave samo određene poslastice, ako su one u pitanju ili imaju "lažni" meni....znači od 20, prave 5...a za fotkanje svih 20.
Time su na gubitku.
Za nas potencijalne goste.
Ali, ako je poslovni angažman širi, onda ybga....ti sad tu treba da budeš poslovan iako oni baš nisu.

vi znate kako i sts
to i meni nije bilo jasno u njenoj prici ali nisam hteo da ulazim u detalje..ionako je skenjana sto mora da plati 100 evrica..
ali ko je uopste pripremio sta ce da fotka?

Da, ili prave samo određene poslastice, ako su one u pitanju ili imaju "lažni" meni....znači od 20, prave 5...a za fotkanje svih 20.
Time su na gubitku.
Za nas potencijalne goste.
Ali, ako je poslovni angažman širi, onda ybga....ti sad tu treba da budeš poslovan iako oni baš nisu.
nemam pojma, al tesko da bih ja sjela i spremila 20 komada neceg jer mi tako reko npr neko iz vanjske firme koja radi nesto za nas
bez da provjerim sa svojima

nemam pojma, al tesko da bih ja sjela i spremila 20 komada neceg jer mi tako reko npr neko iz vanjske firme koja radi nesto za nas
bez da provjerim sa svojima
Mada, ne znam zapravo celu priču, mrzelo me da ispratim, jer je Mekiša okej lik, prihvatila je krivicu ...pa neću da je branim ako nisam upoznat. Nisam ja tu okej kad ne znam činjenice..za nekog savetodavca.

Sto se fotkanja hrane tice, nisu detalji bitni za vas
Za vas je esencija price da ja patim za 100e i da treba da me tesite bre :rtfm:
Sve da vam se crta :aha:
Umesto da odem na maltu na 5 dana ja cu da placam svoje greske, a odmor da provedem kuci, dakle zahtevam punom sngom da zapnete da me utesite :rtfm:

Sto se fotkanja hrane tice, nisu detalji bitni za vas
Za vas je esencija price da ja patim za 100e i da treba da me tesite bre :rtfm:
Sve da vam se crta :aha:
Umesto da odem na maltu na 5 dana ja cu da placam svoje greske, a odmor da provedem kuci, dakle zahtevam punom sngom da zapnete da me utesite :rtfm:
pa ionako nema sanse da odes na maltu za 100 evra 😆

ja vam kažem bezezanja ajmo tamo sve to da izedemo što se slika i da namirimo račun
ko oće aj se dogovaramo u pepe
napravimo zezanje plus mekiju pomognemo
Kaze gospodin na sve to, neee da platis ti nistaaaa :aaa: ako platis ja cu da odem sutradan sa kolegama da narucimo klopu u toj vrednosti i da ustanemo i da odemo :mafijas: ******* im nanu!!!
:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back