dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
tesko, sa sve okacenim slikamaА можда људи хоће да је изнесу, можда ће бити ту пола сата. Баш смо грозни.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko, sa sve okacenim slikamaА можда људи хоће да је изнесу, можда ће бити ту пола сата. Баш смо грозни.
bicikliбициклови
da se bicikliМи смо за бициклну купили куке да се бициклови каче на зид,
kako na tebe da se naljutimkretenu
je l' da da se ne vredjas i ne ljutis kad ovako napisem?![]()
da vam udara ceznju lepim ruckovima koje spremaКомшиница на првом је од терасе направила кухињу. А вечито држи и отворена врата стана, уопште не знам зашто.
То им стоји годинама.Лепша им је та кеса од оних слика ипак![]()
ali to je i do stanara zgrade..Зато и мрзим управника. Он је дужан да их принуди да склоне све са ходника. Речено му је икс пута.
ali to je i do stanara zgrade..
neki su renovirali stan i bila je ogromna prasincina u hodniku....obicno ti sto renoviraju ciste za sobom (i ja sam)..ovi nisu..bila je prasina par dana i onda smo se mi okupili i kuc kuc..regulisite ovo..sutradan se hodnik blistao.
kad si vec toliko drcna i impulsivna..zasto lepo ne organizujes stanare zgrade da vodite racuna o zgradi?
mi u zgradi vec imamo predsednika kucnog saveta (nas covek iz zgrade) koji odlicno vodi racuna, meni je par puta pomogao ali i pored toga nas nekoliko smo se organizovali zbog stvari koje nama dirketno smetaju ili na koje zelimo da uticemo pozitivnim promenama...i onda samo izadjemo pred predsenika sa gotovim resenjem...uzmi stvar u svoje ruke..od kukanja i mrznje nemas koristi
to je tipican nas covek..zeli da drugi resavaju ono sta njemu smetaНе млати. Овде су људи незаинтересовани. И не знам пола њих. То није мој посао, он је плаћен да га ради.
Комшиница на првом је од терасе направила кухињу. А вечито држи и отворена врата стана, уопште не знам зашто.
to je tipican nas covek..zeli da drugi resavaju ono sta njemu smeta
onda cuti i trpi..ti izgleda samo ovde imas jezik..ali u realu si mis.
onda kukaj po drustvenim mrezama.
ne cudim se..ljudi ne vole da cuju istinu u liceПосле се чудиш што те нико не подноси овде.
ne cudim se..ljudi ne vole da cuju istinu u lice![]()