pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strah je čudo.Ne mogu ja sad njima da objašnjavam da mi je peć bila pokvarena dva dana i da sam jednostavno ozebla. Svi pitaju jel korona, kao da se ne može čovjek prosto prehladiti.
Mene od upale sinusa jako boli glava,ali mi nikad ne curi nos.Убија ме нос, синуси цепају. Пијем чај.
Сваке године исто.
Mene od upale sinusa jako boli glava,ali mi nikad ne curi nos.
Hladnoca utice na to.Sinusi vole toplotu.
Mislila sam u smislu da ne vole hladno vrijeme i da trebas obavezno nositi kapuУмало добих опекотине од удисања вреле паре.
koju, valja li cemu?pokusavam da odgelam seriju al nikako mi ne ide ovih dana
Stigao sam na pola serije. Meni se svidja, ima radnju, drzi paznju. Skini prvu epizodu pa ako ti se svidi kreni daljekoju, valja li cemu?
Hvala ti, taman sam hteo da skinem i odgledam al sad znam krajJuče bila pretposlednja epizoda The Queen of the South, roknuli su je![]()
divan jedan spojler, srecom pa ne gledamJuče bila pretposlednja epizoda The Queen of the South, roknuli su je![]()
Jedva čekam petu sezonu.Juče bila pretposlednja epizoda The Queen of the South, roknuli su je![]()
Hvala ti, taman sam hteo da skinem i odgledam al sad znam kraj![]()
divan jedan spojler, srecom pa ne gledam![]()
Jedva čekam petu sezonu.
Mnogo je dobra serija. Javi ako vidiš da je počela 5 Skoro ni ne virim na Netflix.Meni su kasnije sezone odlične, prvu su dosta razvukli. Njusam bila prestala da gledam, pa odgledala ponovo od početka.
Mnogo je dobra serija. Javi ako vidiš da je počela 5 Skoro ni ne virim na Netflix.