Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam nedavno bila prehladjena.Imala sam sve simptome klasicne prehlade i znala sam da je prehlada,ali dzaba, opet nista bez testa.
Interesantno mi je da kad sam imala koronu, nijedan od tih simptoma nisam imala, osim temperature.Nista me tada nije bolilo,a bila sam bez atoma snage.
A sa prehladom sam na nogama,iako me sve boli.Nekad se cak islo i na posaosa tim simptomima,nije se ni obracala paznja. 🙂

Умало добих опекотине од удисања вреле паре.
Mislila sam u smislu da ne vole hladno vrijeme i da trebas obavezno nositi kapu
.Meni te inhalacije nisu nesto pomagale,zapravo samo su mi antibiotici pomagali kad je bas prava upala sinusa koja me uhvati s vremena na vrijeme.Jednom sam se danima osjecala malaksalo,a nisam znala sta mi je...nista me nije boljelo.🙂
Odem dr i on mi odmah kaze da imam upalu sinusa i da sam danima imala 37 temperaturu i da me to iscrpljivalo.Meni sinusi ne bi pali na um uopste.Ali eto,posle antibiotika odmah ni je bilo bolje.

Јел почео неко да гледа ону домаћу ”Црна свадба” са Штимцем?
Ја сам одгледала прве две за викенд. Не знам, после ”Мочваре” ми ништа није држало тако пажњу. Она ми је била право освежење, психолошки, тема где убицу одмах знаш и истовремено и осуђујеш и разумеш.
Сада су нешто ударили по црним магијама, паралелним световима,... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back