pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.700
i neka jede ćevape na ulici, najbolji ćevapi u bg nisu kao tamo u sjeniciДа, да и то сам навела. Сад, ако је пијачни дан можда и нађе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i neka jede ćevape na ulici, najbolji ćevapi u bg nisu kao tamo u sjeniciДа, да и то сам навела. Сад, ако је пијачни дан можда и нађе.
Ja se budim, ne pamtim kad se desilo da ustanem u 8. Pijem kafu i neću ništa da radim. S kćerkom ću da lunjam danas.
Glava mi odzvanja, prespavala sam.
Happy birthday!Da. Snimio mi pluća, rekao da dođem u pola 11, i sada dakako čekam, bogamoleći da danas završim.dosla na kontrolu?
gde to ima na zapadu???Jedem masan burek i pijem jogurt

Moco u Becu sam, ima de ocesgde to ima na zapadu???![]()
osećaš li neizmernu sreću? : DMoco u Becu sam, ima de oces
Topim se od milineosećaš li neizmernu sreću? : D

To su pravilaИ они то прихватају као нормално?
![]()
Ovde inace moras da se testiras svaki dan, ako hoces da sednes negde. Imaju svuda po gradu postavljene kontejnere za testiranje, samo stanes u red i rezultat na mejl za 10 minuta.
Moras da pokazes na ulazu ili vakcine ili test. Inace sve radi, kafane, klubovi, pozoriste, bioskopBečka filharmonija je za vikend imala koncert u punom sastavu, dupke puna publika svi živi bez maske.
ja sam sebi to priredila u subotuTopim se od miline
ne pamtim kad sam pre toga pojela burekMa zabole me nek baca svako svoje pare kako oceMeni je telefon potrošna roba i onako kad ima ode baterija ne možeš više da je zameniš kao nekada. A bez baterije koja drži šta će ti.
Ja imam Huawei P20 Lite i bio je na nekom popustu oko 200 evra... Kad dodje do toga da mora da mi veći deo dana bude na punjaču kupujem novi. Sad ih bar ima kakvih hoćeš i po bezveznim cenama.
Ali mi je zato polovni Nikon od 500![]()

hvala, trebace nam sve dobre zelje ovog svetaDive, sve najbolje tvojoj dzukelici.
To „dzukelica“ je tepanje.
Negde sam neulogirana procitala sta si pisala i sad ne znam gde.