Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitam o aferi kiseonik u RS. Ne zna se da li su bolnice dobijale medicinski kiseonik,a da je kroz knjige proveden kao tehnički ili je stvarno bio tehnički. Takođe pišu da je BiH druga u svijetu po broju preminulih od korone, poslije Perua. E, sad, da li je stvarno zbog korone ili je zbog kiseonika, nedostatka lijekova i adekvatnih terapija...
U svakom slučaju, koliko je jedan Dodik u stanju da opljačka i upropasti zemlju, a da još uvijek traje, prosto da ne povjeruješ.

Meni je telefon potrošna roba i onako kad ima ode baterija ne možeš više da je zameniš kao nekada. A bez baterije koja drži šta će ti.
Ja imam Huawei P20 Lite i bio je na nekom popustu oko 200 evra... Kad dodje do toga da mora da mi veći deo dana bude na punjaču kupujem novi. Sad ih bar ima kakvih hoćeš i po bezveznim cenama.
Ali mi je zato polovni Nikon od 500 :zcepanje:
Ma zabole me nek baca svako svoje pare kako oce :lol:
Za moj pojam sumanuto je dati na glupavi telefon velike pare.... al to sam ja i moja sauma

Nego kakave si kocije kupila?
Da znam kad vidim taj auto iz daleka da begam na vreme :aaa:

Dive, sve najbolje tvojoj dzukelici. :)
To „dzukelica“ je tepanje.

Negde sam neulogirana procitala sta si pisala i sad ne znam gde.
hvala, trebace nam sve dobre zelje ovog sveta
sutra ima zakazan magnet, prekosutra cemo znati sta i kako dalje
ovih dana se mucimo sa infuzijama jer stalno izvlaci braunile, a ponovo joj ubosti venu je jako tesko
sujeta medju veterinarskom strukom je posebna tema
juce sam otisla po veta kad je zavrsio posao, ovde kod mene u kraju, postavio je braunilu za minut, vratila ga i platila mu uslugu 2.000din
posle dve boce infuzije je iskrivila braunilu, pa izvadila, pozvala sam ponovo ordinaciju da ponovoim isto - odem po nekog, postavi, vratim ga i platim - i niko nije hteo, cak ni kad su u 20h zavrsili sa poslom
do njihove ordinacije ne mogu da je vodim, jer je u suturenu zgrade sa nekim stepenistem malog gazista i pod velikim nagibom..
ona niz to ne moze da sidje, narocito ovako dezorijentisana
danas smo je odvezle na dedinje, jer se tamo u ordinaciju ulazi direktno sa ulice
zezali su se pola sata, njih troje dok iz petog puta nisu uspeli na trecoj nozi u pokusaju da ubace braunilu
dali su mi ogroman spric sa kojim treba vodu oralno da joj ubacujem, celo pakovanje novog elasticnog zavoja sa kojim se braunila stiti kad ne prima infuziju i sve to naplatili 1.000dinara
ovo sam samo napisala zbog slike, kako izgleda kad u jednoj ordinaciji nezainteresovanoscu (necu da kazem da su nestrucni jer to nije tacno) upropaste psa, a ti na drugim mestima pokusavas da spasavas sta se spasiti moze
a njih sujeta da izvines yebe, pa i kad znaju da pas ima komplikovanu sliku, i da uslugu svog rada naplacuju, nece da pomognu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back