Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se vratim na temu.
Jeli smo predjelo i baget, a plećku stavljamo za jedno 20 minuta da se peče.
Danas ćemo ceo dan da jedemo.
Sve je slavljenica lepo i smislila i napravila, baš uživamo, obukla je haljinu poklon, a posle predjela jeli smo bombonjeru i pile smo grand deluxe kafu.
Mišica kaže zaslužili smo. Dva dana jedemo čorbu i jedan dan sataraš, da se i mi malo ugostimo 💖

Čitam o mamama. Izgleda sam imala sreću, mene je moja uvijek podržavala. Nije pravila probleme kad sam odlazila u inostranstvo, nije ništa pomjerala po stanu, nije pravila razmještaj kad je bila ovdje. Pomagala nam je oko bebe i uvijek ga uzimala ujutro da mi duže spavamo. Jedino je njoj bilo neprijatno kad mm čisti, pa hoće i ona, a njemu neprijatno kad ona čisti, pa kao što ona čisti, ona je gost. Meni nije smetalo bilo ko da čisti. :)

FB84689C-1E0F-4043-BE3E-79CD05929D2D.jpeg
2DDF06D3-62C6-4758-8D16-7F2A5D6E796F.jpeg
Da li neko zna kako se zove drvo, koje ima ovakve plodove? Juce sam ga pronasla, pa sam napravila neku malu dekoraciju sa ostalim blagom, kojem sam donela iz sume.

Samo da kažem da se slažem sa Metlom oko telefona
Skupo mi je da uzmem ajfon
Mi imamo dobre telefone srednje klase
I popravka za njih je isto mnogo, za ćerkino staklo na Huawei trojci 80 evra
Ja sam našla reparaciju za 40.
Ja na službenom telefonu nosim masku i njega nosim uvek sa sobom.
Privatni ne nosim po rukama, i više vodim računa.
Ajfon mi je previše.
Za te pare kupili smo kotao za grejanje.
a ne kontam oko cega se imate slagati
kakve ko uredjaje koristi ili bilo sta drugo je njegova stvar
ja npr hejtujem apple
i to ne zato sto je skup vec zato sto mrzim biti uslovljena na nacin koji oni forsiraju
znam da ios ima svoje prednosti, ali me se fakat ne tice ko sta preferira i koliko je novca spreman dati
svi imamo svoje radosti
neko telefon, neko krpe, neko fotoaparat, neko voli da putuje...

i moja majka je meni bila podrska u svemu, nije mi se mesala ni u sta ako nije bila pitana za savet
sto se tice klope, bila je kao @dive, da spremi, donese, pomogne ako nesto treba...nista joj nije bilo tesko
volela sam kafe sa njom, duge setnje i beskrajne price :heart2:

imala je energije vise nego moji vrsnjaci i u pola noci ako joj se negde seta ona ustaje i ide

i moja majka je meni bila podrska u svemu, nije mi se mesala ni u sta ako nije bila pitana za savet
sto se tice klope, bila je kao @dive, da spremi, donese, pomogne ako nesto treba...nista joj nije bilo tesko
volela sam kafe sa njom, duge setnje i beskrajne price :heart2:

imala je energije vise nego moji vrsnjaci i u pola noci ako joj se negde seta ona ustaje i ide
Meni je tata bio jedno veliko srce. ❤️
Ljubav, podrska, dobrocudnost, stalozenost.
Cak je i u smrti bio veliki. Zadovoljan. Zahvalan. Bez straha.

Tako smo se divno razumeli i osecali.

Jarac u horoskopu... :)

О јбт, све неки савршени. Ја сам се са мојима крвила и свађала, на страну што су можда били у праву али и ја сам терала своје.
Са оцем сам се слагала боље, сад поготово али то је зато што нисмо заједно.

О јбт, све неки савршени. Ја сам се са мојима крвила и свађала, на страну што су можда били у праву али и ја сам терала своје.
Са оцем сам се слагала боље, сад поготово али то је зато што нисмо заједно.
Ja sa mamom super
Otišla je mlada ali sve je to ok
Ćale i ja ko pas i mačka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back