Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dal to i kod nas tako? Ja kad parkiram, ubacim u prvu. Eventualno kod majke, ako stanem nizbrdo, podglavim dve cigle. :rotf:

Srećno na polaganju, ako ne ispratim temu.
naravno, rucna se uvek dize.

sad postoje pametnjakovici koji stede i na zmigavcima pa tvrde kako se sajla unistava pa je ne dizu ali rucnu uvek treba dizati kad se parkiras.
i u prvu ubacujes samo ako se parkiras uzbrdo..ako se parkiras nizbrdo ubacujes u rikverc ;)

sad postoje pametnjakovici koji stede i na zmigavcima pa tvrde kako se sajla unistava pa je ne dizu ali rucnu uvek treba dizati kad se parkiras.
i u prvu ubacujes samo ako se parkiras uzbrdo..ako se parkiras nizbrdo ubacujes u rikverc ;)
Mene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.
Kao tako se kvari rucna.A meni je nekako najsigurnije kad je podignuta,makar bilo i ravno,a ne brdo.

Mene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.
Kao tako se kvari rucna.A meni je nekako najsigurnije kad je podignuta,makar bilo i ravno,a ne brdo.
Ja ručnu podignem gde god da stanem, a poznato je da živim u ravnom Sremu.
Tako me naučio instruktor kada sam polagala, i tako radim i danas.

Takoe, bre, instruktore naš : )

Čuj, ne dižu ručnu, to bre.mahinalna radnja čim se parkiraš..

Poslednja izmena:
Рерна ми не ради како треба. Доњи грејач је изгледа рикнуо. И то са мусаком у њој. Сва је жива доле остала. Сад је печем у два поклопљена тигања. Полудела сам.

Ovako radim. Ručnu dižem uvek, na ravnom u leru, na uzbrdici prva, na nizbrdici rikverc. Moj instruktor je rekao da se i na ravnom ubacuje u prvu, zbog toga se pada na polaganju, to sam dugo radila, a sad radim kako je najbezbednije za vozilo. A to je goreopisano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back