Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razvlačim se po krevetu.
Dobila sam ranije od stresa i sad me kidaju bolovi. Popila sam nešto pa kad pusti da idem da nešto radim. Popodne ću da preležim, šta ću.
Popila sam kafu i pojela doručak, popila tabletu i legla.
Što se tiče tih ljudi koji prodaju gluposti najveći utisak mi je ostavila tegla koja donosi sreću. Nisam sklona kupovini gluposti. Prvo što smo svi okrenuti da kupujemo samo nešto provereno, drugo sa falš proizvodima nema prave uštede, samo možeš da baciš na kraju.
Svakako se divim ljudima koji prodaju gluposti. Nikada ništa nisam prodavala od svojih stvari koje mi ne trebaju, poklonim. Nekom to mnogo znači. Ali to može biti fin izvor prihoda ako imaš nešto vredno da ponudiš u dobrom stanju. Inače sam stava i da ne prodajem stvari iz kuće i da ne dovlačim gluposti.

Carobna Vrecica NESTVARAN EX YU lot nevidjenih VIGVAMA​

carobna-vrecica-nestvaran-ex-yu-lot-nevidjenih-vigvama_slika_L_298715985.jpg
Cena:55.000 din

:hahaha:
ovoga se sećam, obično neviđeno smeće

Da pitam ovde, jer bzv. mi da otvaram temu.
Moja rođaka je otvorila školu stranih jezika i počinje sa radom .Da li imate neku ideju, šta da kupim za poklon? Kupila bih nešto za firmu, ne njoj lično.Pada mi na pamet, samo neko cveće.Hvala.😘
ako je za preduzeće onda neki velik poster sa mudrom rečenicom koja motiviše?
na pr i rokfeler je ustajao sabajle da zaradi neki dinar

Da pitam ovde, jer bzv. mi da otvaram temu.
Moja rođaka je otvorila školu stranih jezika i počinje sa radom .Da li imate neku ideju, šta da kupim za poklon? Kupila bih nešto za firmu, ne njoj lično.Pada mi na pamet, samo neko cveće.Hvala.😘

Za otvaranje firme u Srbiji običaj je da se nosi neko skupo piće, kao i za naselje.
Ali s obzirom da je u pitanju specifična situacija, možeš joj kupiti nešto za enterijer da joj oplemeni prostor, neku sobnu biljku.
Dakle neko skupo piće i sobna biljka koja cveta, to bih ja.

Ja sam pored toga što sam ošamućena i grogi imala i napad gladi, pa sam pojela dva jaja, seoski vrat i posle malo čokolade. Nisam mogla da čekam ručak. Ali ću i ručati.
Odmah mi je bolje.
Nisam ništa mnogo radila, samo sam oprala sudove i ležala i odmarala se.
Nakon ručka ponovo krevet, jer se ovog puta stvarno osećam loše, nemam snage ni za šta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back