moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Aj...Ponesi lk da imaš sa sobom : )odoh do Slavije dok se moze, brzo cu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj...Ponesi lk da imaš sa sobom : )odoh do Slavije dok se moze, brzo cu![]()

Сачекај Ем, има сјајну простиркуodoh do Slavije dok se moze, brzo cu![]()

Leteći ćilim?Сачекај Ем, има сјајну простирку![]()
Не, пешкирче у дугиним бојамаLeteći ćilim?

vratila seAj...Ponesi lk da imaš sa sobom : )
parada je od 16-23hOd 15:30 - 18.00 su današnja okupljanja i mitinzi.

protiv kovid propusnicaZa nas neupucene....sta se to mitinguje,protiv koga,cega?![]()
Meni se više sad dopadaju, al vidim deca ko deca, daš im onu gumu što utiskuju kružiće i oni srećni.
ovoga se sećam, obično neviđeno smećeCarobna Vrecica NESTVARAN EX YU lot nevidjenih VIGVAMA
Cena:55.000 din![]()
![]()
ako je za preduzeće onda neki velik poster sa mudrom rečenicom koja motiviše?Da pitam ovde, jer bzv. mi da otvaram temu.
Moja rođaka je otvorila školu stranih jezika i počinje sa radom .Da li imate neku ideju, šta da kupim za poklon? Kupila bih nešto za firmu, ne njoj lično.Pada mi na pamet, samo neko cveće.Hvala.![]()
Da pitam ovde, jer bzv. mi da otvaram temu.
Moja rođaka je otvorila školu stranih jezika i počinje sa radom .Da li imate neku ideju, šta da kupim za poklon? Kupila bih nešto za firmu, ne njoj lično.Pada mi na pamet, samo neko cveće.Hvala.![]()
Ok, hvala ti! Sviđža mi se predlog.Za otvaranje firme u Srbiji običaj je da se nosi neko skupo piće, kao i za naselje.
Ali s obzirom da je u pitanju specifična situacija, možeš joj kupiti nešto za enterijer da joj oplemeni prostor, neku sobnu biljku.
Dakle neko skupo piće i sobna biljka koja cveta, to bih ja.
Ok, hvala ti! Sviđža mi se predlog.![]()
Bacamo i novac na pod ,takav je običaj!Za sreću.Verovatno se ovako ne piše bejlis ali ko ga šiša, ne mogu ja sve znati...
Bacamo i novac na pod ,takav je običaj!Za sreću.