gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
trazim neki dobar triler
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, rucna se uvek dize.Dal to i kod nas tako? Ja kad parkiram, ubacim u prvu. Eventualno kod majke, ako stanem nizbrdo, podglavim dve cigle.
Srećno na polaganju, ako ne ispratim temu.
Meni se baš ne diže.naravno, rucna se uvek dize.
sad postoje pametnjakovici koji stede i na zmigavcima pa tvrde kako se sajla unistava pa je ne dizu ali rucnu uvek treba dizati kad se parkiras.
i u prvu ubacujes samo ako se parkiras uzbrdo..ako se parkiras nizbrdo ubacujes u rikverc![]()

150.Исто, субота и недеља и неких 100 динара улаз?
Mene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.naravno, rucna se uvek dize.
sad postoje pametnjakovici koji stede i na zmigavcima pa tvrde kako se sajla unistava pa je ne dizu ali rucnu uvek treba dizati kad se parkiras.
i u prvu ubacujes samo ako se parkiras uzbrdo..ako se parkiras nizbrdo ubacujes u rikverc![]()
Pa toMene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.
Kao tako se kvari rucna.A meni je nekako najsigurnije kad je podignuta,makar bilo i ravno,a ne brdo.
Ja ručnu podignem gde god da stanem, a poznato je da živim u ravnom Sremu.Mene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.
Kao tako se kvari rucna.A meni je nekako najsigurnije kad je podignuta,makar bilo i ravno,a ne brdo.
Takoe, bre, instruktore naš : )naravno, rucna se uvek dize.
Samo šta Učitelj kaže, tako postupaj.Ja ručnu podignem gde god da stanem, a poznato je da živim u ravnom Sremu.
Tako me naučio instruktor kada sam polagala, i tako radim i danas.

Jel ides kod lekara? Kako ti je sin?Mene kosti bole od ležanja.![]()
Imaš li temperaturu? Kako je Sava?Mene kosti bole od ležanja.![]()
Pa dobro sedi malo, ne moraš baš da ležiš ko po kazni.Ne idem kod lekara. Dobro smo oboje. Nemam t, ništa me ne boli, nisam malaksala, samo će me mirovanje izludeti.
naravno, rucna se uvek dize.