Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pržila sam teleću džigericu za večeru, oni su jeli, meni je kasno. U kuhinji je krš i lom, ali ne mogu sad da perem, opet ustajem ko kokoš. Sutra posle posla, dođem, odmorim se, sluške pa udri. Ili neka ona opere, svejedno, opraće se. Sad slušam muziku i forumašim, mislim se šta sutra da obučem, ako će kiša, ništa od patika, bar ne novih. Vrućina a kiša. Pa jbm mu mater šta pametan čovek da nosi. Haljinu i kaljače mmm? 🤔
Videću ujutru, po svoj prilici pustiću mašti na volju ujutru.

tu nisam probala
jesam onu iz lilija i nije losa
al ova cerave je bolja

Ова ми је регенерисала пете скроз.
Pin on Skincare / Nega kože

Ja sam juce vozila sa muzem, bilo je katastrofa🤣 morali smo da se menjamo sa kolima sa familijom, kao aj sedi i vozi na A medjubradsku voznju u sred spica, ja brate ne znam gde je rucna. lepo mi je instruktor rekao da je najgore uciti sa supruznikom
Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.

Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.

Kod mene nema veze sa žmuom, već sa mnom.
Čak mi nije problem ni d aga vozim u mom službenom autu, sve bude glatko. Ali kad treba da vozim naš porodični, ja blokiram, ponašam se kao majmun :lol:

Kod mene nema veze sa žmuom, već sa mnom.
Čak mi nije problem ni d aga vozim u mom službenom autu, sve bude glatko. Ali kad treba da vozim naš porodični, ja blokiram, ponašam se kao majmun :lol:

"ponašam se kao majmun" 😊😊😊
Ma to je verovatno i do kola, taj službeni je verovatno "povozitiji", lakši za manevar, noviji verovatno. A i kad voziš nekoga, malo se i dekoncentrišeš, malo i tremica i nervoza... Vremenom se i to sve reguliše.

Kupih "Politikin zabavnik", nekad sam ga redovno kupovala,i onda više godina nisam, i sad mi nesto dodje da ga kupim i ne gledajuci cijenu.
Ali neprijatno se iznenadoh jer je kostao pet maraka, a u dinarima dvjesta dinara.
Za dvoje novine mozes neku knjigu kupiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back