- Poruka
- 13.394
Realno i samo aad mislim o paolini, o da li nije ona klon? To jeste odrecito vec da li ke ona za moguvcnilosr po meru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe!I ja za tuširanje koristim samo čvrsti sapun, najčešće Dove, jer imam osjećaj da gelove za tuširanje ne mogu saprati sa sebe. Za ruke samo tečne sapune, tu nemam osjećaj da ih ne mogu saprati.

hvalanisam ni cula za to, sad vidim da su cene puno bolje od bioderme i la roche posay
probaj
imaju manja pakiranja u slucaju da ti ipak ne odgovara
i imaju odlicnu kremu za stopala
tu nisam probalaКад рече за стопала, она у Апотекама Београд је одлична. Њихов производ - "Са уреом и перувианским балзамом".
tu nisam probala
jesam onu iz lilija i nije losa
al ova cerave je bolja
Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.Ja sam juce vozila sa muzem, bilo je katastrofamorali smo da se menjamo sa kolima sa familijom, kao aj sedi i vozi na A medjubradsku voznju u sred spica, ja brate ne znam gde je rucna. lepo mi je instruktor rekao da je najgore uciti sa supruznikom
Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.

bas je sladak

Kod mene nema veze sa žmuom, već sa mnom.
Čak mi nije problem ni d aga vozim u mom službenom autu, sve bude glatko. Ali kad treba da vozim naš porodični, ja blokiram, ponašam se kao majmun![]()

Plače mukica.A kad pomenu majmuna, juče nađem ovaj video. Prvo sam se pokidao od smeha, posle mi bilo žao što sam se smejao
Evo vam jedna mukica dana. Samo pojačajte zvuk.
Ali kako se zacenuo rob, kao dete kad plače. Majmun je baš isti čovek.Plače mukica.
To je tragedija za neku dobru, polovnu, knjigu, a ne za Zabavnik.Kupih "Politikin zabavnik", nekad sam ga redovno kupovala,i onda više godina nisam, i sad mi nesto dodje da ga kupim i ne gledajuci cijenu.
Ali neprijatno se iznenadoh jer je kostao pet maraka, a u dinarima dvjesta dinara.
Za dvoje novine mozes neku knjigu kupiti.
Бооожеее...A kad pomenu majmuna, juče nađem ovaj video. Prvo sam se pokidao od smeha, posle mi bilo žao što sam se smejao
Evo vam jedna mukica dana. Samo pojačajte zvuk.