електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја их се јежим, једина животиња у зоо врту коју не желим да гледам.Бооожеее...
Ја мајмуне обожавам, види као дете![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја их се јежим, једина животиња у зоо врту коју не желим да гледам.Бооожеее...
Opisuje tašta neku novu snajku u familiji i kaže, Mira je plakala u Zoo vrtu kad je videla majmune ..i ja krenem da se smejem i zacenim se, onda mi se žena pridruži i tako....posle mi bilo neprijatno. Htela je da naglasi osećajnost nove snajke. Ma, i sad se zebavamo..na tu temu interno ponekad.
А клинац када је био баш мали крај оних мајмуна којима испадне задњица, (који су то?) мислио да му је то глава, тако се некако чудно наместио и каже- Види, мама, ћелави мајмун!Lol, fazon, sedimo davno u restoranu, tast, tašta, naređali se, njihova familija..Opisuje tašta neku novu snajku u familiji i kaže, Mira je plakala u Zoo vrtu kad je videla majmune ..i ja krenem da se smejem i zacenim se, onda mi se žena pridruži i tako....posle mi bilo neprijatno. Htela je da naglasi osećajnost nove snajke. Ma, i sad se zebavamo..na tu temu interno ponekad.

od nje sam najmanje ocekivala, a dobra je. mene uzasno iritira njen njanjavi glas, ali dobro je odradila ulogu sa sve bosanskim naglaskom, nije iritantno. na ivici mozdaКаква је Драгићевићка?

Babuni sa crvenim guzama tj. glavama.А клинац када је био баш мали крај оних мајмуна којима испадне задњица, (који су то?) мислио да му је то глава, тако се некако чудно наместио и каже- Види, мама, ћелави мајмун!![]()
Она је јако лепа али глас....Зато сам и питала.od nje sam najmanje ocekivala, a dobra je. mene uzasno iritira njen njanjavi glas, ali dobro je odradila ulogu sa sve bosanskim naglaskom, nije iritantno. na ivici mozda
milan maric je odlican, ali ja od ranije mislim isto, a dobar je i frajer![]()
Бооожеее...

Nadam se ako polozim sledece nedelje, za sada moram da vozim sa nekim jer imam dozvolu za ucenike.Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.
Zabavnik je zabavnik. Čuva se kao knjige.Kupih "Politikin zabavnik", nekad sam ga redovno kupovala,i onda više godina nisam, i sad mi nesto dodje da ga kupim i ne gledajuci cijenu.
Ali neprijatno se iznenadoh jer je kostao pet maraka, a u dinarima dvjesta dinara.
Za dvoje novine mozes neku knjigu kupiti.
Мој син је положио јутрос. Желим и теби исто слдеће недеље.Nadam se ako polozim sledece nedelje, za sada moram da vozim sa nekim jer imam dozvolu za ucenike.
Juce opet ista prica- komanduje levo, levo u krivini i ja dotaknem trotoar. Pa kao jao izvini moja greska![]()
Мој син је положио јутрос. Желим и теби исто слдеће недеље.
Ja sam cuvala nekad..imala sam komplete od 85-e do 89-e godine, cak i one reprinte iz 39 -e,ali to je prilikom nekog ciscenja kuce nekad negdje baceno, bez mog pitanja,i ne skupljam vise nista.Zabavnik je zabavnik. Čuva se kao knjige.
Не знам јел се Тара одважила
Само тако ће и почети да вози.
Ја сам од полагања до вожења имала скоро 15 година луфта. Иако сам имала сталоженог сувозача, тек сама сам се уходала.
Па, Лу и ја смо у слично време исту муку мучилеНе знам јел се Тара одважила
![]()

dok su studente makljali ti si citao zabavnik cccccccccmoj prvi zabavnik je broj 881 iz 1968. eno mi ga kući
i Slavko Stimac trpao Cehinjudok su studente makljali ti si citao zabavnik ccccccccc
doduse Slavko je to 84te jer se tad snimo filjmi Slavko Stimac trpao Cehinju