Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lol, fazon, sedimo davno u restoranu, tast, tašta, naređali se, njihova familija.. :mrgreen: Opisuje tašta neku novu snajku u familiji i kaže, Mira je plakala u Zoo vrtu kad je videla majmune ..i ja krenem da se smejem i zacenim se, onda mi se žena pridruži i tako....posle mi bilo neprijatno. Htela je da naglasi osećajnost nove snajke. Ma, i sad se zebavamo..na tu temu interno ponekad.

Lol, fazon, sedimo davno u restoranu, tast, tašta, naređali se, njihova familija.. :mrgreen: Opisuje tašta neku novu snajku u familiji i kaže, Mira je plakala u Zoo vrtu kad je videla majmune ..i ja krenem da se smejem i zacenim se, onda mi se žena pridruži i tako....posle mi bilo neprijatno. Htela je da naglasi osećajnost nove snajke. Ma, i sad se zebavamo..na tu temu interno ponekad.
А клинац када је био баш мали крај оних мајмуна којима испадне задњица, (који су то?) мислио да му је то глава, тако се некако чудно наместио и каже- Види, мама, ћелави мајмун!:lol:

А клинац када је био баш мали крај оних мајмуна којима испадне задњица, (који су то?) мислио да му је то глава, тако се некако чудно наместио и каже- Види, мама, ћелави мајмун!:lol:
Babuni sa crvenim guzama tj. glavama.

Najsmešnije je kad priđu staklu i krenu sa bacaju drkicu i deru se.

Bouuže, kakav sam, a Mira plače lol

Бооожеее... :(
Ја мајмуне обожавам, види као дете :heart:

I ja ih isto volim. Jadni, kao neki hendikepirani ljudi. Pre sam gledao neki video, neka žena što je spasila neke tri šimpanze iz neke laboratorije gde su radili neke testove na njima. Ima snimak, oni leže u nekim kutijama, sve vezani nekim žicama i drže se jadni za ruke :(

Istina. Sedi sama i polako, tako ćeš se najpre osloboditi, i naučiti da voziš. Ako njih pitaš nikad ne znaš dobro da voziš, ili je baš retko da neko žensko pohvale da zna. Vozi ne obraćaj pažnju na te priče.
Nadam se ako polozim sledece nedelje, za sada moram da vozim sa nekim jer imam dozvolu za ucenike.
Juce opet ista prica- komanduje levo, levo u krivini i ja dotaknem trotoar. Pa kao jao izvini moja greska🙄

Nadam se ako polozim sledece nedelje, za sada moram da vozim sa nekim jer imam dozvolu za ucenike.
Juce opet ista prica- komanduje levo, levo u krivini i ja dotaknem trotoar. Pa kao jao izvini moja greska🙄
Мој син је положио јутрос. Желим и теби исто слдеће недеље.

Zabavnik je zabavnik. Čuva se kao knjige.
Ja sam cuvala nekad..imala sam komplete od 85-e do 89-e godine, cak i one reprinte iz 39 -e,ali to je prilikom nekog ciscenja kuce nekad negdje baceno, bez mog pitanja,i ne skupljam vise nista.
A i inace,posle sam vrlo rijetko kupovala,ne znam zasto,jednostavno mi to nije bilo to.Mada, nijedne novine odavno ne kupujem, a to mi je nekad bio zadivoljstvo.Da li je do mene ili do novina,ne znam.

Само тако ће и почети да вози.
Ја сам од полагања до вожења имала скоро 15 година луфта. Иако сам имала сталоженог сувозача, тек сама сам се уходала.
Па, Лу и ја смо у слично време исту муку мучиле :lol: Не знам јел се Тара одважила:heart:

Само тако ће и почети да вози.
Ја сам од полагања до вожења имала скоро 15 година луфта. Иако сам имала сталоженог сувозача, тек сама сам се уходала.
Па, Лу и ја смо у слично време исту муку мучиле :lol: Не знам јел се Тара одважила:heart:

Ja i više. Vozim bez problema, doduše olakšavajući faktor je što mene generalno nije frka.

Sve je tema.
Mi kupujemo mali zabavnik, imamo jednu policu samo za njih povremeno kupim i zabavnik.
Poskupeli su od septembra.

Zanimljivi su mi majmuni, ali iz iskustva vam pišem: Ne prilazite previše blizu ograde, jer majmun može da vam uhvati prst i pusti tek posle dugovremenskog ubeđivanja i davanja mita u vidu banane.

Kola ne vozim.

Inače pomažem ćeri da napiše domaći.
Dobili su za domaći da zapišu neki recept za neko jelo.
Odabrala je gibanicu.
Kaže: Nadam se da je recept dovoljno izazovan.
Najviše joj je trebala pomoć oko sastojaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back