Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel imas datum polaganja?
Imam 23 sledece nedelje😬 ako ne polozim tad, ko zna kad cu moci da zakazem sledeci termin jer su sve otkazali za vreme lockdowna i sad je zastoj. Tipa ako imas srece nadjes jedan termin u februaru. Jos nisam mogla ovde kod mene u gradu, nego 50km odavde.
Sto je ispalo i bolje, jer je moj grad uzasan za polaganje. Ima D junctions na kome svi padaju, izlizane kruzne tokove, one way system i sve zivo...

Imam 23 sledece nedelje😬 ako ne polozim tad, ko zna kad cu moci da zakazem sledeci termin jer su sve otkazali za vreme lockdowna i sad je zastoj. Tipa ako imas srece nadjes jedan termin u februaru. Jos nisam mogla ovde kod mene u gradu, nego 50km odavde.
Sto je ispalo i bolje, jer je moj grad uzasan za polaganje. Ima D junctions na kome svi padaju, izlizane kruzne tokove, one way system i sve zivo...
sto manji grad ili selo, to bolje :lol:
ja sam polagala na selu na kosovu i instruktor mi je govorio " e, sad zamisli da je ovde semafor" :malav:

Trenutno podgrevam ručak i još malo držim komp da proverim nešto pa se uskoro gasim.
Došla oko dva sa kolegom sa posla pa nastavila da radim od kuće, pošto sam imala prevoz.
Uradila sam danas mnogo posla, kao i uvek i već sam se umorila.
Danas sam od jedne druge koleginice dobila kompliment da super izgledam i da se baš vidi da sam smršala.
Patike su doživele premijeru, na poslu su me svi zagledali, bez komentara, a i u zgradi.

Ručali smo, skuvala njoj kafu i ugasila komp.
Bole me noge od umora.
Sutra opet u kancelariju, ali je bar petak pa vikend.
Sad ne radim ništa, i neću ništa do večeras, uveče samo da brzinski spremim večeru.
Danas sam nosila apsolutno najtrendi kombinaciju: crvenu haljinu, crni sako i moje platforma zlatne patike.
Doduše posle mi je bilo vruće ali dobro, spakovala sako.
Inače samo imam da kažem da su mu majka i sestra nesnosne, sve im obezbediš, i opet im nešto fali.
Uopšte neću da se nerviram.
Nije kao da ne znam kakve su niti da me iznenađuju.
Samo je on lud što ih pušta da rade šta hoće, ali ni tu ne mogu pomoći.
S obzirom na situaciju, ja se ne bih javila da sam živa na njihovom mestu.

drzimo ti palceve :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back