- Poruka
- 98.702
@Kvinsi cestitam i srecno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja te prosto obožavamMuž i ja smo bili u šopingu u Immo centru, ćerka na piću u Baštinu
Što sam pazarila patike Guess, boli glava, uši otpadaju, i on je kupio Timberland cipele čizme
Moje patike su za... Pa ne znam... Šetnju po pisti... Osim što su platforme jedno 5 cm
Ćerka je oduševljena
Nisam kupila lepšu stvar poslednjih 10 godina ako ne i duže
Slikaću vam, sad pravim večeru
Ja sam patike papreno platila, 10.000, a on svoje cipele sa 70 % sniženja, koštale su 20.000, platio je 5700. Moje su po punoj ceni koštale 16.000, ali brate vrede tih 90 evra da ne trepneš
Mnogo sam srećna, stvarno su prelepe. Ćerka je toliko oduševljena da je i ona bez teksta.
Bili smo u kupovini 5 sati al nek je alal. Stvarno smo se ponovili reči nemam![]()
Ja te prosto obožavam![]()
Ja bih samo ovo iz čaše, kasno mi za kolač i kafu.Вече може почети:
Pogledajte prilog 1012745
kafu mi je na stolu, dodaj visnjevacu i kolacВече може почети:
Pogledajte prilog 1012745
Eво, хватај!kafu mi je na stolu, dodaj visnjevacu i kolac![]()
pa gde mi zalepi slag na nosEво, хватај!
Skoro ko Štulić da pišeš, malo latinica malo ćirilica. Samo on to izmiksa.malo se bavio starim druштвом и породицом сад мало овде ЧП
divna siГледам Лимундо огласе, антиквитети. Неки људи су тотално необавештени, продају предратно Бохемиа (Чешко) стакло (конкретно вазу) из познате едиције по цени од 300 динара. Сад сам написала поруку продавцу да идући пут припази шта има и колико то вреди.