Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
divna si :heart:

srecom nije naleteo neko da kupi pa preproda po realnoj ceni

Има већ једну понуду и не верујем да ће ићи даље. Људи не знају шта је то. Продаће је за 300 динара.
Да ти не причам шта сам ја купила за 700 динара. Ни тај није знао шта продаје.

Има већ једну понуду и не верујем да ће ићи даље. Људи не знају шта је то. Продаће је за 300 динара.
Да ти не причам шта сам ја купила за 700 динара. Ни тај није знао шта продаје.
verujem da ima svega i svacega

verujem da ima svega i svacega

Има, да знаш. Тако сам ја почела да сакупљам винтиџ стакло, нађем на бувљаку и на тим сајтовима за невиђено смешне паре.
При том непрекидно учим шта је шта и колико вреди. Врло је занимљиво.

Има, да знаш. Тако сам ја почела да сакупљам винтиџ стакло, нађем на бувљаку и на тим сајтовима за невиђено смешне паре.
При том непрекидно учим шта је шта и колико вреди. Врло је занимљиво.
ja sam pre par godina prodala neku keramiku za bas dobre pare

Ne radim sad ništa. Ustala sam ranije, išla u nabavku, sve sam uzela što sam planirala i sve sam našla. Platila račune. Uključila bojler za sudove. Najviše me mrzi da operem sudove, ali to samo dok ne počnem. Kasnije spremam musaku za ručak.
Htela sam još malo da spavam, ali nisam uspela još da odspavam.
Sad ne radim ništa. Idem da zapalim jednu i popijem sok pa polako da operem one sudove.
Ne moram da žurim s ručkom.
Koristim dok se moji odmaraju ili zabavljaju da se i ja odmaram.

Naleteh na lepotu poroka pa gledam po n-ti put

Prepoznah se u ovome :rotf: totalno ja danas!
(A kad uzmem odmor uskoro ima ovako par dana za redom, dignem krake srcem kafucino i da ne vidim i ne cujem bre nikoga!)
  • "Istina imam jedan grdan običaj: ujutro kad se probudim, ako mi zvoni lijevo uho bjež' od mene."
"I ja imam jedan običaj: Spavam do 10, protežem se do 11, stavim kafu zapalim cigaru i pušim do 2, a onda mi se po običaju yebe." (pauza) Koje tebi uho zvoni?"

Poslednja izmena:
Naleteh na lepotu poroka pa gledam po n-ti put

Prepoznah se u ovome :rotf: totalno ja danas!
(A kad uzmem odmor uskoro ima ovako par dana za redom, dignem krake srcem kafucino i da ne vidim i ne cujem bre nikoga!)
  • "Istina imam jedan grdan običaj: ujutro kad se probudim, ako mi zvoni lijevo uho bjež' od mene."
"I ja imam jedan običaj: Spavam do 10, protežem se do 11, stavim kafu zapalim cigaru i pušim do 2, a onda mi se po običaju yebe." (pauza) Koje tebi uho zvoni?"
Ti si još dobro izabrala. Ja gledam Herkul Poaro, ne znam da li iko još to gleda ali ja ne propuštam.

Joj a meni odn. nama su palačinke bile san snova 🥞
Onaj mačo bela čokolada preko svega onog je kao jagodica na tortu 🍓
Najeli smo se Bože sačuvaj.
I bilo je... Ma kakav restoran... Ja stavljam samo najskuplje i najbolje sastojke, nema kod mene da se štedi kad se pravi neka gozba.
Ne dišem.
Nismo mnogo ni platili, dokupili stvari za 380 dinara, dok bi nas izlazak sa ovim menijem izašao bez 1500 videlo nije.
Još uživaš u svom ambijentu, a ostalo je još 4 komada za doručak.
Ovog vikenda sam baš uživala u stvarima koje mi prijaju: opušteno vreme sa mojima i smeh, muzika, šoping, divna klopa, i prilično gluvarenja.
Uživala sam ovog vikenda ko beg 💖

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back