Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi nista propustila jer nisam nista ni pisala :lol:
ali ova baba vanga od @Lúnasa sve zna :malav:
Ja nisam Baba Vanga, ali sam ukapirala da se seliš negde još kada si napisala da još malo moraš da ćutiš, da ne bi izbaksuzirala.
Samo malo vremena provodim na forumu, pa nisam stigla da te pitam da li je sve gotovo.
Sećam se da je, kada prošli put nisi prošla intervju, neko na forumu podsmešljivo komentarisao kako je i bilo očekivano da nećeš proći, jer nisi kalibar za taj posao.
E pa ako su te primili, baš volim. Baš... :vatromet:

Ja nisam Baba Vanga, ali sam ukapirala da se seliš negde još kada si napisala da još malo moraš da ćutiš, da ne bi izbaksuzirala.
Samo malo vremena provodim na forumu, pa nisam stigla da te pitam da li je sve gotovo.
Sećam se da je, kada prošli put nisi prošla intervju, neko na forumu podsmešljivo komentarisao kako je i bilo očekivano da nećeš proći, jer nisi kalibar za taj posao.
E pa ako su te primili, baš volim. Baš... :vatromet:
Hvala :cmok2:
Sve znaš, I ti si jedna veštica :heart:

Komentar je bio baš maliciozan. Kada sam ga primetila ja kojoj su svi fini i dobri, i sve je cveće i proleće, onda znaj koliko je bio zloban. Plus što sam ga zapamtila, a ne sećam se da li sam jutros popila lek.
Znaš koliko sam se potresla zbog tog komentara :malav:
Mislim, nije lepo pročitati i naravno da u tom trenutku nisi ravnodušan i svašta bih odgovorila, ali pametnija sam ja od toga nakon skoro 20 godina ovde :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back