Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od šandora mož se rikne bukvalno ne puštam ga čestoJa сам вечерала у ресторану где је свирао Шандор.
Bravo!ma nista je ne krijem, nego nisam imala ni vremena, a ni volje da pisem ovde. javila sam nekim forumskim drugaricama koje znam privatno i koje su upucene od pre
dobila sam novi posao, pocinjem 1.novembra![]()
od šandora mož se rikne bukvalno ne puštam ga često
pa hvala
selim se u luksemburg![]()
Lele si ga namaKad budeš premijer na EUropu, prijavljujem se da budem generalni sekretar![]()
a toZnam
Ja pricam za blizinu kuci, ne poslu
U knezu mi je zgodna skoknem kad mi treba i zavrsim, zato mi je zao sto je ubise
Sa posla svracam u usce i deltu....
Ja nisam Baba Vanga, ali sam ukapirala da se seliš negde još kada si napisala da još malo moraš da ćutiš, da ne bi izbaksuzirala.
HvalaJa nisam Baba Vanga, ali sam ukapirala da se seliš negde još kada si napisala da još malo moraš da ćutiš, da ne bi izbaksuzirala.
Samo malo vremena provodim na forumu, pa nisam stigla da te pitam da li je sve gotovo.
Sećam se da je, kada prošli put nisi prošla intervju, neko na forumu podsmešljivo komentarisao kako je i bilo očekivano da nećeš proći, jer nisi kalibar za taj posao.
E pa ako su te primili, baš volim. Baš...![]()
Onda, kada se to desilo, pomislila sam da nećeš lako odustati, i da ćeš neki drugi put proći, a da ću ja biti srećna kao da sam ja uspela.Hvala
Sve znaš, I ti si jedna veštica![]()
Ja se ne sjećam tog komentara ali baš je vjerovatan ovde. Treba se radovati svačijem uspjehu.Onda, kada se to desilo, pomislila sam da nećeš lako odustati, i da ćeš neki drugi put proći, a da ću ja biti srećna kao da sam ja uspela.
I jesam, tako sam srećna.
Prc.
Ja mislim da ti tada nisi ni bila aktivna tada, pre 2 i kusur godine.Ja se ne sjećam tog komentara ali baš je vjerovatan ovde. Treba se radovati svačijem uspjehu.
Znaš koliko sam se potresla zbog tog komentaraKomentar je bio baš maliciozan. Kada sam ga primetila ja kojoj su svi fini i dobri, i sve je cveće i proleće, onda znaj koliko je bio zloban. Plus što sam ga zapamtila, a ne sećam se da li sam jutros popila lek.
Toliko vremena već prošlo?Ja mislim da ti tada nisi ni bila aktivna tada, pre 2 i kusur godine.
Da, 2019. je bilo. Onda prošla godina nije ni postojala za zaposljavanje, pa sam se aktivirala početkom ove. Ceo prosec je trajao vise od 4 mesecaToliko vremena već prošlo?
Naravno da se nisi potresla, ali je bilo bespotrebno zlobno.
Putuj ti srećno, ja sam znala da ćeš uspeti u tome što si zamislila.
Sad kad se vratim dvije godine u rikverc sa čitanjem. I divno je da ideš u Luxembourg, kad bi inače tamo otišla. Kažu da je divno za život tamo.Ja mislim da ti tada nisi ni bila aktivna tada, pre 2 i kusur godine.
nemoj komso da odes a da se ne javispa hvala
selim se u luksemburg![]()
Jutro, opet nisi spavala?Dobro jutro![]()