- Poruka
- 50.279
Jutro, opet nisi spavala?
Kako da spava kad gleda Djokovića noćom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro, opet nisi spavala?
I ja se pridruzujem cestitkama, znam da ce ti biti super i samo napred, vodi i meneI ja sam mnogo srećna i nikad nisam ni sumnjala, ni najmanju mrvicu, da ćeš uspeti!
Mnogo mi je drago i ti to zaista zaslužuješ
Mene od sinoć ubiše pretpostavkeI ja se pridruzujem cestitkama, znam da ce ti biti super i samo napred, vodi i mene
Ne mogu da verujem da je proslo.2 god. Sad me kopka ko.je bio maliciozan
Nije teško pogoditi, iako ih ima kolko oćeš na forumu![]()
Ne do sledeće školske godine. Ne može dete ko palo s marsa 1.novembra da dodje u novu školu na novom jeziku. Veliko dete je ovde upisalo fakultet pa neka gura do masteraКвинси, иде и фамилија с тобом или...
Знам, зато и питам.Ne do sledeće školske godine. Ne može dete ko palo s marsa 1.novembra da dodje u novu školu na novom jeziku.
Pa dobro, sad napiši i ko.Ih metlo, kada neko bude skot, ali ono baš, baš, ja zapamtim. Nema veze što nije bilo upućeno meni.
Imas ti ovde dva tri skota koji su takvi hronicnoIh metlo, kada neko bude skot, ali ono baš, baš, ja zapamtim. Nema veze što nije bilo upućeno meni.
Evo sada ću, samo tetki da odnesem lek.Pa dobro, sad napiši i ko.
Ni minut do nekih pola 8 jutros, i onda zaspim, ali sam se budila par puta.Jutro, opet nisi spavala?
Važi, čekam.Evo sada ću, samo tetki da odnesem lek.
Ni ja nisam sumnjala da ce uspeti.I ja sam mnogo srećna i nikad nisam ni sumnjala, ni najmanju mrvicu, da ćeš uspeti!
Mnogo mi je drago i ti to zaista zaslužuješ