- Poruka
- 121.742
Je l ona bese smugnula u ameriku sa muzem kad je krenuo rat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tako nadjoh na dr guglu, kao.ako.se.desi jednom ok je
Ništa, ja sam kupovala te njjihove parfemčiće dugo, super su.Јуче улазим у малу радњу кућне хемије на Магистратском тргу и осетим леп мирис. Познат. Питам продавачицу шта је то а она извуче онај економик парфем и каже - то! Дакле, идентичан оригиналу. Наравно да сам узела, 270 динџи, шта фали.
Sjebali su vas i poslali na drugi forum.Gde je tema biblioteka , da li se sada drugačije zove?
ima kafana kod knjiškog moljca al društvo je razularenoGde je tema biblioteka , da li se sada drugačije zove?
Aida 15sept na otvorenom na petrovaradinskoj tvrdjaviVečeras Placido Domingo
U petak počinje prodaja karata za 2 Cellos, poslednja svetska turneja. I za njih ću da uzmem karte![]()
Piješ li šta? Ja pijem neke tablete od kojih alergija odmah stane.Dva tri dana zaredom zaspim pred zoru jer ambrozija pokusava da me upokoji
Jedva drzim glavu nad kompom![]()
Naravno da pijemPiješ li šta? Ja pijem neke tablete od kojih alergija odmah stane.
Ja oteknem sva kao alkos pravi. Užas mi je kad cvatu lipa i ambrozija.Naravno da pijem
Danas sam resila da povecam dozu
Ja sam veteran u borbi sa ambrozijom vec dve decenije
Ne vredi izgleda neki vetar donosi od nekud jos polena tamo kod mene kuci bas pred zoru pravi karambol ovih dana......ne unistava se to ovde
Dok sam dolazila i do firme imala sam napade jer ovde na nbg ima po poljanama koliko oces