- Poruka
- 17.475
Pa nisam ni ja imala, baš zato tako i kažem.Ти говориш као да сам имала избора. Неки људи као да имају мрену преко мозга.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam ni ja imala, baš zato tako i kažem.Ти говориш као да сам имала избора. Неки људи као да имају мрену преко мозга.
Aли говориш да су данашњи млади паметни па неће да живе тако. Мислим, није довољно хтети, треба и моћи тј имати.Pa nisam ni ja imala, baš zato tako i kažem.
DobroНије тајна него је небитно.
Ssmo nemoj da si poslednji u nizu hvatanja.Dobro
Nemoj da si naelektrisana u rano jutro![]()
Vjerujem da smo svi u tim situacijama plakaliDa. Kad se samo setim tih muka, mislim da sam tad najviše plakala.
Da, ovi sad se ne žene prije 30. Vjerovatno i mi da smo čekali mogli bismo.Aли говориш да су данашњи млади паметни па неће да живе тако. Мислим, није довољно хтети, треба и моћи тј имати.
А шта ти мислиш, када сам ја кренула у тзв брак. Исто после тридесете, после сто година забављања.Da, ovi sad se ne žene prije 30. Vjerovatno i mi da smo čekali mogli bismo.
nego, da te ozibiljno pitam - sto nema odlaska dok se ne uda?
i sta ako se nikad ne uda?
Pretpostavila sam da imas cirkusUžas! Ovaj mali ne kapira zašto mora da sedi sa nekim i zašto mora da bude četiri i više sata u školi i zašto, zašto, zašto... Ovaj veliki prosto ne bi u školu i ne bi da se socijalizuje. A ja u gužvi, ne znam gde mi doope gde mi glava. I tako...
I ja sam tako i nije mi bilo nista strasnoI ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
ti si uvek bila iza svog vremenaЈа нисам отишла ни кад сам се удала.
Ajde ti, blago meni, na ignore.Pretpostavila sam da imas cirkus
Ja mislim da je red trece da napravis, cisto da nivelises![]()
ti si uvek bila iza svog vremena![]()