- Poruka
- 50.281
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je to koncert?
Pokusala sam poslati sms za Elenu, ali ne prolazi. Sa pozivnim za Srbiju, naravno.
Užas nikad svi zadovoljni, što bi rekli uCrnU GorU vazda nekom krivi dioVjerujem da smo svi u tim situacijama plakali
Važno da je prošlo i da neću više tako živjeti. Sa djecom sam se već podijelila i svima superUžas nikad svi zadovoljni, što bi rekli uCrnU GorU vazda nekom krivi dio![]()
Dobri odnosi su važni, ali da sad ja živim sa svojom djecom a oni žive sa svojim izabranicima totalno mi je bezveze.Samo ako je privremeno da bi dosao do nekog cilja, tipa stedis za depozit za stan
Inace ne mogu da zamislim da zivim u zajednici
Samo ako je privremeno da bi dosao do nekog cilja, tipa stedis za depozit za stan
Inace ne mogu da zamislim da zivim u zajednici
Не, не мислим на такве ствари. Присуство и чување деце тј детета док ти имаш друге обавезе. Рецимо, одем на операцију крајника са сином и моји су ту да одведу и доведу ћерку из вртића и чувају док се муж не врати с посла. То је велико олакшање, знати да је неко увек ту.
Ja sam na kraju sve bacala na šta stanem pa su počeli skupljati.Lego , sitan onaj...
Lele kad nagazim .... a ovih dana se intenzivno igraju bas sa tim.
Ovo je njeno neko cudo, nije iz kindera, neki shopkins, al sitno isto![]()
Lego , sitan onaj...
Lele kad nagazim .... a ovih dana se intenzivno igraju bas sa tim.
Ovo je njeno neko cudo, nije iz kindera, neki shopkins, al sitno isto![]()
Ja sam na kraju sve bacala na šta stanem pa su počeli skupljati.
Dača je uvijek bio kraljinaStiglo jos dresova na fotkanje pa da idu na aukciju ❤
A daca ikodinovic je takav gest uradio da reci nemam, svaka mu cast
Drzavu ti jjebem kad ovo mora ovako
Samo dvoje dece u srb ima ovu bolest, pola miliona e lecenje, pa pickavammaterina je l nema toliko u kasi da se to da i zavrsi, sve ste pokrali
Neka ih, kakva su djeca koja ne razbacuju . Proći će i ta faza.Nemam snage da se natezem sa njima.
Bivsi muz i njegovi su na planini.
Ja radim opet u kovidu, idem i u novu bolnicu.
Njih dvoje u skolu, i to, posto sam ja baksuz jel, u dve razlicite smene
Ali stigmem na treninge, glavu mi spasavaju