Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je to koncert?

Pokusala sam poslati sms za Elenu, ali ne prolazi. Sa pozivnim za Srbiju, naravno.
Sad pitah mamu ove devojcice....kaze samo svica moze izgleda, nije ni ona sigurna....na zalost takav je sistem ne zna ni ona sto...
Ostali iz evrope mogu da uplacuju na ziro racun

Evo linka za detalje
"Elena Krstivojević - Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić"" https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1084/elena-krstivojevic

Muž je obezbedio svekrvi i zaovi drva za ovu sezonu, ogromnu stvar je uradio, sačuvao je 750 evra za koje bismo morali da dižemo kredit. Drva su stigla, nacepana i složena, svekrva je naložila. Veliku stvar je uradio. Ne bismo ih nikako ostavili bez drva, uzeli bismo kredit, ali eto on je našao čoveka i obezbedio. Prva tura je stigla i sređena danas. Njih dve nemaju od čega da plate drva, i nas dvoje im pomažemo na svaki način, koliko možemo i mi sami.
Pao mi je kamen sa srca.
Veliku stvar je uradio.

@ tema
Dan užas. Do malo pre sam radila.
Prvo u kancelariji, a posle i prekovremeno kod kuće.
Strašno sam umorna, a sutra moram u 8 u kancelariju.
Imamo reviziju.
Imam i još neke poslove po kući, ali koliko mogu.
Sad sam pustila muziku da se malo saberem, oduzeta sam od umora.

Dobro jutro :kafaz:
Pijem kafu, čekam da mašina završi. Nisam spavala noćas, em popih kafu u ponoć, em sam pričala sa jednom bivšim forumašicom do pola 3 :rotf: Volimo mi tako povremeno da zasednemo pa priči nikad kraja, a da se vidimo večito nas nešto spreči, a i daleko smo. Posle nastavila da gledam Đokovića i eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back