Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
Мислим да би за мене било далеко горе да сам живела код његових. Уосталом, имали смо свој свет који није зависио ид окружења.

Hahaha stojim sad ispred nekog autoservisa, čekam na red. Kuća pored, izlaze iz dvorišta neki čovek i žena, imaju možda sedamdesetak godina. Kaže onaj deda - joooj... majku mu je*em, više!
A ona žena ima neki onako piskav a prodoran glas kaže - kome???? A deda kaže - pa životu, šta kome, samo neki klinac negde juriš i žuriš... koji đavo sam i ustajo iz kreveta jutros. Kaže žena - aha... e, a Radeee, da mi svratiš sad kad budemo prolazili pored pijaca kod onog što prodaje ono cveće.... 🤣🤣🤣
Onaj deda se samo protrlja po ćeli. Ala su cvrknuli ovi ljudi.

I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
Ja i dalje živim u zajednici, i u mom slučaju takav način života nema nikakvu prednost.
Mislim da bih trebalo da poludim načisto pa da dozvolim da živim zajedno sa oženjenim sinovima.
Pametan čovek se uči na tuđim greškama, budala na svojim. E ja sam ova druga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back