Sažaljevam se
Danas je to na redu
Sutra Preobraženje
Danas je to na redu
Sutra Preobraženje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u cara dušanaEl ovo kod Đeneralštaba?

Jel joj poslo za rukom?Ћерка отишла на Бир Фест, понела налаз из фебруара да је позитивна на ковид, асимптоматски.![]()
Да.Jel joj poslo za rukom?
Svaka cast XD

Mislila sam da će mi biti veća frka, ali nije - jesam nesigurna što je i logično, ali nema panike čak ni u kriznim situacijama. Što mi reče instruktor - to ti je pola posla odradjeno. On je neki dekica kao general, imam tremu svaki put 
a jel ima panike kod drugih ucesnika u saobracaju kad ti nailazis?Nego nisam se pohvalila vozim ko Fandjo ali nema panike čak ni u kriznim situacijama.![]()

neki garavi iznajmili stan u ulazu do mog, zid nas deli, od moje i njihove dnevne sobeНаши ипак потписали да примају Авганистанце. Немам коментар.
Јуче идем од Зелењака Балканском до доле, све гарагани. Нека двојица у дугачким белим хаљама испред мене. Запитах се где сам.
Nije mi jasno zasto ti Avganistanci ili bilo koji drugi migranti moraju bas u Evropu da idu?Наши ипак потписали да примају Авганистанце. Немам коментар.
Јуче идем од Зелењака Балканском до доле, све гарагани. Нека двојица у дугачким белим хаљама испред мене. Запитах се где сам.
Nije mi jasno zasto ti Avganistanci ili bilo koji drugi migranti moraju bas u Evropu da idu?
Sto ne idu u Aziju,Australiju...a najbolje bi bilo u Ameriku.
Onolika zemaljska kugla,a oni moraju bas u nase siromasne i bijedne balkanske drzavice,za koje ni oni sami vjerujem nisu culi.
Да, читала сам. Само, није из Сирије него из Узбекистана.Oni se i zaposljavaju,
Bio jedan mladic iz sirije,radi dostavu
Neće tamo da se raznose bombama. Svi su oni bombe za mene, samo se čeka da eksplodirajuТо се сви ми питамо. Имају Емирате, Катар, Турску, Азербејџан...