електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Стварно сам бесна. Сносимо последице туђег брљављења.Neće tamo da se raznose bombama. Svi su oni bombe za mene, samo se čeka da eksplodiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно сам бесна. Сносимо последице туђег брљављења.Neće tamo da se raznose bombama. Svi su oni bombe za mene, samo se čeka da eksplodiraju
Ja sam ubijedjena da je to sve igra da se pokori sva Evropa.
Источна - да.Ali je još uvijek bijela.
Al nesto uvijek problemi budu prvo kod nas.Ja sam ubijedjena da je to sve igra da se pokori sva Evropa.
Кад смо на ветрометини.Al nesto uvijek problemi budu prvo kod nas.
Немачка је окупирана земља и од ње се не очекује ништа осим слепе послушности.Nisam neki geopoliticar,ali mi se cini da Amerika nesto opasno ucjenjuje Njemacku sa ovim silnim migrantima.Ne vjerujem da ih oni sami tako srdacno zele.
sluzbeno sam bio u somboru par danaНаши ипак потписали да примају Авганистанце. Немам коментар.
Јуче идем од Зелењака Балканском до доле, све гарагани. Нека двојица у дугачким белим хаљама испред мене. Запитах се где сам.
Дакле ужас. И сад још и ови. Овај наш лег'о на руду, потписао оно чудо.sluzbeno sam bio u somboru par dana
grad ih je prepun.
То се сви ми питамо. Имају Емирате, Катар, Турску, Азербејџан...
И ја тако видим.Neće tamo da se raznose bombama. Svi su oni bombe za mene, samo se čeka da eksplodiraju