Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наши ипак потписали да примају Авганистанце. Немам коментар.
Јуче идем од Зелењака Балканском до доле, све гарагани. Нека двојица у дугачким белим хаљама испред мене. Запитах се где сам.
sluzbeno sam bio u somboru par dana

grad ih je prepun.

Neće tamo da se raznose bombama. Svi su oni bombe za mene, samo se čeka da eksplodiraju
И ја тако видим.
Жао ми је оних стварно угрожених, жељних спокоја. Али ми је још више жао нас.
Долазе дивљи да терају питоме.
Па само када видиш шта и колико себи дозвољавају. Како малтретирају народ из земаља у које су дошли.
Наравно да увек има финих људи, спремних да раде и жељних мира. Али међу њима... мали број слутим.

Гледала сам, био је протест, на Петловом брду мислим. Неко брдо јесте :lol:
Населили су их у неки старачки дом. Они пресретали девојке по улици, скидали се и махали оном ствари да простите. Удружили се родитељи, браћа и другари...Писали петицију да их изместе. Нису смели мирно пролазити. А полиција на улазу у дом штити њих, као да су они нападнути.
Они снимци из Немачке... Где из забаве у парку само зафрљаче жену, у пролазу, да се преврне на бетон, оно дивљање по школским учионицама њихове деце, оно скакање по паркингу и уништавање кола, све до једног аутомобила,... Као да ће нас заобићи ако их пустимо. Али ко нам води државу, и ко све седи тамо, људи који ни да читају не умеју, знају само новац да преброје- тешко нама.

Та тортура мањине над већином све више узима маха.
Као када црнца неко прекори из оправданих разлога а он се позива на говор мржње јер је црн, иако би због исте ствари био прекорен и да није црн. Али користи прилику.
На страну то што немам ништа против њих. Они су напаћени. Али ми јако смета злоупотреба права која баш због тога изазове на крају револт и код оних од којих би имао подршку.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back