Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
jesam, malopre, ali nemam pojma sta si me pitalakvinsi, jesi vidjela ono moje pitanje za instagram?

ja samo znam da gledam slike i ucestvujem u nagradnim igrama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam, malopre, ali nemam pojma sta si me pitalakvinsi, jesi vidjela ono moje pitanje za instagram?
Poslacu ti u pp, u pitanju je dizajner koji odgovara na pitanja koja posaljes u dm, ali moras da to uradis u pravoj formi.jesam, malopre, ali nemam pojma sta si me pitala
ja samo znam da gledam slike i ucestvujem u nagradnim igrama![]()
kako su postavljena pravila, niko se ni nece snaci, sto znaci da dizajnera boli uvo da vam odgovara na pitanjaPoslacu ti u pp, u pitanju je dizajner koji odgovara na pitanja koja posaljes u dm, ali moras da to uradis u pravoj formi.
E sad, ja sam vec poslala i nije moje pitanje izvuceno, tako da nista ali mislim da nisam dobro tagovala i jako me kopka sta im je ono znacilo.
Sad ti saljem slicicu na pp
Mene samo ovo zbunilo. U njegovom postu od prethodnog dana?u postu od prethodnog dana?
kazu da ni tamo nije puno boljedođi na ljis![]()
A tek posle paljevina i kmecanja hahaMislim se o Zadraninu brate moj da si zadnji muškarac na svitu pi*** ti nebi dala![]()
radije bi se obisila sve što si pisao tu palo u vodu kad te izbaci iz takta jedna osoba
Hebo tebe i tvoj Zadar lipo....
o kome ili cemu pricate, prosvetlite nasA tek posle paljevina i kmecanja haha
Ma nesto na ljisu bilo, obrisano jeo kome ili cemu pricate, prosvetlite nas
Pa dok se tamo ne ocisti i ne otkljuca hehedosle ovde da ogovarate, jel![]()
Pa nece te ugristi!Pa bih ja al no me interesa hehe
Ima sta da se vidi, samo ne sedaj nigde na trgu pored ovog sata![]()