- Poruka
- 131.400
jeste..sve 5..ali scena ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada ne mogu da zaspim.. zamislim neko rajsko mesto na zemljinoj kugli i mene tamo ..uvek uspeva
Pa dobro, kad pričam zvuči smešno, ali tad mi je baš super bilo. Tamo nema nikog da te zagrli, drži za ruku, kad prođeš kroz vrata, potpuno si sam. A moj dr je zaista izuzetan čovek.ali zamisljam vas kako sinhronizovano disete u ordinaciji ti i doca i ulazi sestra
izvini ali mi je presmesno![]()
Sa seksi Robinzonom...ja, a može i Petko
povedem sa sobom ..mister savrsenog i sve resenoili tarzanom
![]()
Ma to ti ko bajs, ne zaboravlja se..barem mislim....cenim da je Afro mislila na tremu.Nemam ja strah, moram tehniku da vratim. Vozila sam ja svojevremeno, ali sam imala pauzu od 15 godina.
Ako se ne plašim konje da jašem, što bih se plašila vožnje![]()
pametno je sto je uzela casove..ne sme da bude nesigurna u voznji.Ma to ti ko bajs, ne zaboravlja se..barem mislim....cenim da je Afro mislila na tremu.
To je najbolje - kad sam vozač kaže sebi da mu je potrebno još malo da bi bio siguran.pametno je sto je uzela casove..ne sme da bude nesigurna u voznji.
Probaću.probaj ovo pa javi da li radi
https://www.blic.rs/slobodno-vreme/...o-i-u-roku-od-dva-minuta-cete-zaspati/2xp8eq8
Dobro, ljudi se svačeg plaše.Nemam ja strah, moram tehniku da vratim. Vozila sam ja svojevremeno, ali sam imala pauzu od 15 godina.
Ako se ne plašim konje da jašem, što bih se plašila vožnje![]()
Da.Ma to ti ko bajs, ne zaboravlja se..barem mislim....cenim da je Afro mislila na tremu.
dođi na ljishvala
malo kuliram od foruma, zadnje vreme doslo![]()
![]()
PihDa, Prag.
Nisu kao sto pricaju![]()
Pih
Dobro
Da znam da ne idem
Hvala![]()