Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesam, malopre, ali nemam pojma sta si me pitala :lol:
ja samo znam da gledam slike i ucestvujem u nagradnim igrama :lol:
Poslacu ti u pp, u pitanju je dizajner koji odgovara na pitanja koja posaljes u dm, ali moras da to uradis u pravoj formi.
E sad, ja sam vec poslala i nije moje pitanje izvuceno, tako da nista ali mislim da nisam dobro tagovala i jako me kopka sta im je ono znacilo.
Sad ti saljem slicicu na pp

Poslacu ti u pp, u pitanju je dizajner koji odgovara na pitanja koja posaljes u dm, ali moras da to uradis u pravoj formi.
E sad, ja sam vec poslala i nije moje pitanje izvuceno, tako da nista ali mislim da nisam dobro tagovala i jako me kopka sta im je ono znacilo.
Sad ti saljem slicicu na pp
kako su postavljena pravila, niko se ni nece snaci, sto znaci da dizajnera boli uvo da vam odgovara na pitanja :lol:

ja sam u poslednje vreme kupovala onu besemenu
pa kad mi je dete otputovala, prestala sam
ali ej moja sestra nastavila
i svaki dan mi donese po ciniju secene lubenice
cak i ako onu prethodnu nisam pojela
na moje prestani dok ne pojedem ovo, kaze - baci nije vise sveza
a ja necu da bacim jer je ukus isti kao da je tek isecena
i stvano su odlicne i slatke

Survived :mrgreen:

Kaže mi instruktor odmah da sednem za volan i ja u fazonu da li ste sigurni :lol: I on da ništa ja da ne brinem, videće on do prvog semafora o čemu se radi. Okeeej.... Sela ja, odvezla do poligona, provrteo me malo po poligonu i ajd na ulicu... Prvo po ovim sporednim, onda i ove veće...
Super mu je što se ne plašim i nisam paničar, čak šta više oduševljen je :zcepanje:

IMG-595a3df3699db087c4b05d5a83028bf2-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back