Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Jel materijalna steta ili ima postradalih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem da pojma nemamo šta udišemo i bez požara. U decembru sam bila u Bg baš je loš vazduh. Mislila sam da je kod nas najgori ali tu smo negdje. Nama maske trebaju i da nas ne tjeraju na njih.
Nemam pojma limune,možda da se izloguješ pa opet.Limune probaj ponovo, nešto te zeza.
Neka si i ti malo duže spavala. Danas nema šetnjice?Ustala pre 20 min., sad kafa pa da nešo dotučkujem.
Bolje malo, mala najmanja je dobila inekciju i mislim da će dobiti još 1 ili 2, čekaju nalaz stolice pa će onda znati. Ovi veći su svi bolji, bez temperature uglavnom. Neki imaju glavobolje, ali proći će važno da jedu dobro.@Affro* , kako su dečica?
Odlično! Za dan, dva biće sve u redu.Bolje malo, mala najmanja je dobila inekciju i mislim da će dobiti još 1 ili 2, čekaju nalaz stolice pa će onda znati. Ovi veći su svi bolji, bez temperature uglavnom. Neki imaju glavobolje, ali proći će važno da jedu dobro.
Hvala na putanju![]()
Za sad ne, možda malo predveče.Neka si i ti malo duže spavala. Danas nema šetnjice?
Nadam se. Da su to moja deca, ja bih to "pobacala" u more i izlečila za jedan dan, ali nisu i ćutim i saosećam sa njimaOdlično! Za dan, dva biće sve u redu.![]()
Pa dobro su i čitavi u onom pičvajzu. Moraju malo da reguju.Biće sve okBolje malo, mala najmanja je dobila inekciju i mislim da će dobiti još 1 ili 2, čekaju nalaz stolice pa će onda znati. Ovi veći su svi bolji, bez temperature uglavnom. Neki imaju glavobolje, ali proći će važno da jedu dobro.
Hvala na putanju![]()
Smrđeli ste?Tek smo maloprije uspjeli da otvorimo prozor od smrada.