dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
ja cekam da se zavrsi ova godina pa da prodje oni paklenih vezanih sedamkad nije? : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cekam da se zavrsi ova godina pa da prodje oni paklenih vezanih sedamkad nije? : )))
To nisu paklene vezane godine, već oporavak od ove loše godine.ja cekam da se zavrsi ova godina pa da prodje oni paklenih vezanih sedam
Bićeš i 7 godina starija, a to opet povlači nove problemeja cekam da se zavrsi ova godina pa da prodje oni paklenih vezanih sedam
ne to je paklenih prozviljenih sedam koje se zavrsavaju sa ovomTo nisu paklene vezane godine, već oporavak od ove loše godine.
kali se jeste ugojila, nikad nije bila veca
mi od marta uopste ne setamo
prvo zbog mene, pa zbog vrucine, sad zbog nje jer joj nije dobro
kad je cerka odvela dok sma ja bila bolesna pre nedelju dana, imala je 65kg
previse
i onda smo je prebacile na metabolicku hranu i skinula je za 7 dana 5 kg
skinuce jos, ali nije to razlog ovakvog njenog disanja
poznajem svog psa
bas mi je bilo tesko i izvikala sam se jer sam se osetila kao psiho koji eto izmislja
ne izmisljam, pas ima neki problem
eto, bronhitis
Utoliko bolje.ne to je paklenih prozviljenih sedam koje se zavrsavaju sa ovom
Jeste, pod zastitom je ona stalnoDivka, da li joj je rađen test na srčanog crva?
nadam se i želim da Kali bude dobro...izdržace onasad sam se vratila
radili su rtg i ekg i uz srca
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
samo da je srce u redu..sa ovim cemo da se izborimo lakse nadam se
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla
Sad je malo bolje...nasli smo fino mjesto.Mada je i dalje guzva nesnosna.Sinoc se cak udvostrucila u odnosu na prethodne dane.@limunada
Di si, u moolju? El plivaš?
Obavezno poseti manastir Savinu. Istorija, fin muzej, krst Sv.Save..dobro, kupio sam med, lozu i vino : )
Znači brzo ćeš kod djece.Vratila se sa Kliničkog, završila trijažni pregled i zakazaše mi snimanje petCT za 20-ak dana, što i nije tako strašno kako sam se nadala.
Začudili su se koliko sam svega primila, a da ništa nije dalo rezultate. Snimiće mi celo telo sem glave, taman da vidimo ima li ih još negde i zašto me boli noga, evo dobra 3 meseca.
Tako, kako bilo da bilo, biće dobro jer sam ja tako odlučila![]()
Моје колеге су данас на апаратима, цео данJovana Preković osvojla zlatnu medalju u karateu
Videćemo.Znači brzo ćeš kod djece.![]()
Bolje je, nema danas temp, malo kašlje, ali sve u granicama normale. Rezultati krvi su pokazali da verovatno ima nasleđenu talasemiju, treba da pogleda dečiji hematolog, ali ništa hitno, nije ugrožen, ima je oduvek izgleda. E sad, dečiji hematolog gde ima u državnoj ustanovi, to tek treba da otkrijem.@Red како је малиша, ништа не причаш?
Шта је то, први пут чујем?Bolje je, nema danas temp, malo kašlje, ali sve u granicama normale. Rezultati krvi su pokazali da verovatno ima nasleđenu talasemiju, treba da pogleda dečiji hematolog, ali ništa hitno, nije ugrožen, ima je oduvek izgleda. E sad, dečiji hematolog gde ima u državnoj ustanovi, to tek treba da otkrijem.
Vidi u Institutu majka i dete. Biće on dobro, duša mala.Bolje je, nema danas temp, malo kašlje, ali sve u granicama normale. Rezultati krvi su pokazali da verovatno ima nasleđenu talasemiju, treba da pogleda dečiji hematolog, ali ništa hitno, nije ugrožen, ima je oduvek izgleda. E sad, dečiji hematolog gde ima u državnoj ustanovi, to tek treba da otkrijem.