- Poruka
- 17.475
Vratilo se ljeto i ja mu se radujem. Jedini posao danas mi je taj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je kali?ja sam razmisljala da li da ga kupim ove nedelje i spremim za pa sam odustala
Prilično je skup paradajz.ja sam razmisljala da li da ga kupim ove nedelje i spremim za pa sam odustala
pa i to izmedju ostalogPrilično je skup paradajz.
malopre se smirila, citave noci joj nije bilo dobro, nije mogla da disekako je kali?
Pa neznaci prestanite vise, pobogu
niko ne brise poruke iz hira, vec zbog konstantnih provokacija
Joj drzim fige da bude dobro!pa i to izmedju ostalog
prosle nedelje sam placal 40din, ove 120 isti kod istog proizvodjaca
kali mi citave noci nije spavala, posto je sekret u bronhijama gusio
bukvalno je pas tumarao po kuci i nije znala sta ce sa sobom
ja sam ustajala i otvarala balkonska vrata da moze da udahne malo vise, pa kad sedne zatvarala jer je napolju bilo sveze i jer ne znam da li joj takav vazduh prija uopste ili joj pogorsava stanje
jutros mi vet kaze da joj dam fluimucil kako bi se sekret razredio i kako je ne bi gusio
evo tek sada se smirila i zaspala i cujem da dise mirno i ritmicno
uopste mi nije bilo do kuvanja paradajza
dete mi je na odmoru, otisla je sa drugarima na krit
taj odmor joj je trebao vise nego hleb jer je bila na granici pucanja
kaze da je t 45c, da svaki cas dobijaju sms poruke da preti opasnost od pozara, da je crveni signal na snazi
razocarana je morem koje je tirkizno, providno beskonacno i bez ikakvog zivota u sebi
peask je svuda, i na obali bez i jedne skoljkice makar
kaze da je atmosfera vise sirijska nego evropska
i za ova tri dana nije uspela da se opusti
na plazu idu rano ujutru i posle 17h jer je nesnosno, bukvalno ne moze da se dise
a ja onda pokupim i usisam sve to negativno, kao mislim da sa time pomazem, a ne pomazem
samo sam i ja u q jos vise
moj post se nije odnosio na tebePa ne
Ja sam stvarno jutros pitala ste se desavq sa em
Nikakva provokacija bukvalno
Pojma nemam o cemu se radi, nisam citala nekoliko dana i samo vidim em koja mi ne lici na sebe ni avatarski ni po onome sto pise
Pitam sta se desava i dobijem brisanje
nisam upratilaznaci prestanite vise, pobogu
niko ne brise poruke iz hira, vec zbog konstantnih provokacija
Svejedno je obrisano ono sto sam pitala potpuno osnovanomoj post se nije odnosio na tebe
nije bez smisla, tvoje pitanje je bio povod da nastavi sa provokacijamaSvejedno je obrisano ono sto sam pitala potpuno osnovano
Potpuno glupavo obrisano
Kad provociram pa me brisete ok,ne bunim se, jeste mi bzv al zabole me
Ovo jutros deluje kao neko zavodjenje discipline bez ikakvog smisla jbt
Moje pitanje nije provokacoja i kao takvo ne treba da bude obrisanonije bez smisla, tvoje pitanje je bio povod da nastavi sa provokacijama
zato je i obrisano
u redu je TaraMoje pitanje nije provokacoja i kao takvo ne treba da bude obrisano
Svaki post moze biti povod da se nastavi sa provokacijom i to ne znaci da treba svaki brisati