- Poruka
- 63.764
Не баш, остају трагови од притиска, било каквог.Svaki se osuši za minut ako istuširaš nokte hladnim vodom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не баш, остају трагови од притиска, било каквог.Svaki se osuši za minut ako istuširaš nokte hladnim vodom.
Фармаси је 11 мл, око 400, буде и 260 на акцији, а честе су акције.Sad sam gledala. Našla Rimel, Esens i Farmasi. A koliko košta taj Farmasi i koliko ml? Rimel je 8 ml, oko 300 ako nije na sniženju, taj Esens je 6 ml, oko 160 ali ga nisam videla i mom Liliju.
E to! Ja namažem uveče, prođe pola sata, sve suvo, legnem, ujutru sve linije, od kose, jastuka, ko zna čega...Не баш, остају трагови од притиска, било каквог.
Baš ću da vidim, rekla mi snaja da neko radi, setiću se. A koliko traje? Rimel ako mi preživi dva, najviše tri dana, ali to ako ne perem mnogo sudove. Ili uopšte.Фармаси је 11 мл, око 400, буде и 260 на акцији, а честе су акције.
Мени од косе, баш ме изнервира, а исто мажем увече, кад знам да више немам обавезаE to! Ja namažem uveče, prođe pola sata, sve suvo, legnem, ujutru sve linije, od kose, jastuka, ko zna čega...
Ретко који издржи дуже кад се перу судови...и овај толико.Baš ću da vidim, rekla mi snaja da neko radi, setiću se. A koliko traje? Rimel ako mi preživi dva, najviše tri dana, ali to ako ne perem mnogo sudove. Ili uopšte.
Moraću da počnem da ne perem sudove.Ретко који издржи дуже кад се перу судови...и овај толико.
Мене спашава машина, донекле, јер сваког дана има неки тигањ или плехMoraću da počnem da ne perem sudove.![]()
Tako uradim kad se žurim,hladan tuš,odmaknem i nema tragova.Не баш, остају трагови од притиска, било каквог.
Ма, какви, кренем да извадим цигарету из кутије, остане траг...стварно су ме ови спасили.Tako uradim kad se žurim,hladan tuš,odmaknem i nema tragova.
Па пробала сам, то ти причамHladna voda stegne lak odmah. Probaj .
Meni bude ok.Па пробала сам, то ти причам![]()
Ima u Alexdsndar kozmetik čini mi seA jel ima još neka marka lakova da se suše za minut, osim onog Rimmela?
Zar oni nemaju samo onaj top coat brzosušeći? Seche vite?Ima u Alexdsndar kozmetik čini mi se
Ne znam.Zar oni nemaju samo onaj top coat brzosušeći? Seche vite?
Kakvu sad cigaretu?Ма, какви, кренем да извадим цигарету из кутије, остане траг...стварно су ме ови спасили.
Па шта почињу ишта ако немају већ новац и да заврше.Bolje oblaci i kiša, sneg i bljuzgavica, nego ovo sunce koje prži nemilice.
Nama su skinuli asfalt kroz selo i nasuli kamen. Već 10 dana ne dolaze da asfaltiraju, od prašine ćemo se pogušiti. Ne smemo prozore da otvorimo, u kućama je pakao. Krovovi i drveće izgledaju kao da je pao sneg.
Kada prođu automobili, ne vidi se preko ulice. Kao u "Salaš u malom ritu", tako se diže prašina.
Zvali smo razne inspekcije, ministarstva, komisije, i niko ne zna kada će biti asfaltirano. Jedni su rekli do 10. avgusta, ako bude sredstava u budžetu.![]()
Ti si poranila, ja nisam ni spavala, pa sam u 6h ustala da uradim što moram kad sam već budna, i dok je kao hladovina.Dobro jutro @Affro* ,poranile smo.