Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma biće mnogo hladno. Kad sednem da radim, onda moram, ne mogu bez nje.
Мене стижу године, клима озбиљно почиње да ми смета, бежим од ње у спаваћу собу, тамо таман фино расхлади.
Јака је, кад дуне пингвини у несвест падају, некада ми је пријало, сад ме са'рани...

Мене стижу године, клима озбиљно почиње да ми смета, бежим од ње у спаваћу собу, тамо таман фино расхлади.
Јака је, кад дуне пингвини у несвест падају, некада ми је пријало, сад ме са'рани...
Ja sedim na oko metar i po od nje, a stavim je da duva gore, iznad mene. I tako radim. Kad je uključim prerano, sledim se, zato čekam.

Ništa. Jutros sam prosula punu šolju nes kafe po radnoj površini i po podu, sreća pa ne sipam šećer. Jedva očistih. Posle me komšinica razvedrila da jednom velikom četvrtinom lubenice.
Neću da kuvam ništa danas, napraviću bruskete kad ogladnim i lubenica i dosta.
Ја сам просула једном по гарнитури. Још лето, оно мелко се усмрдело само што се не усири, упила. Једва сам намолила типа да дође одмах сутрадан да уради дубинско чишћење.

Значи, ту би ме тачно срце окинуло...било би вриштања, бежања и наредних пар дана проверавања свуда по кући пре него што легнем :sad2:
Heh... ćuti, nije mi se upleo sa onim hrapavim nožicama u kosu. U tom slučaju bih zavrištala i ja! :worth:
Živim u prizemlju pa sam navikla da navrati ponešto iz trave i drveća... Imala sam i bogomoljkicu juče tokom dana na prozoru.
Znači, ipak ih ima, samo im je sezona malo zakasnila. :)

Heh... ćuti, nije mi se upleo sa onim hrapavim nožicama u kosu. U tom slučaju bih zavrištala i ja! :worth:
Živim u prizemlju pa sam navikla da navrati ponešto iz trave i drveća... Imala sam i bogomoljkicu juče tokom dana na prozoru.
Znači, ipak ih ima, samo im je sezona malo zakasnila. :)
Ја стварно не подносим инсекте, нема шансе да бих ја ту седела без мрежица свуда, нити да се навикнем на њих.
Од неких се плашим, неки су ми само гадни.

Ја сам просула једном по гарнитури. Још лето, оно мелко се усмрдело само што се не усири, упила. Једва сам намолила типа да дође одмах сутрадан да уради дубинско чишћење.
Meni se kesa mleka izlila na sediste automobila.
E to je pakao bio

Ја стварно не подносим инсекте, нема шансе да бих ја ту седела без мрежица свуда, нити да се навикнем на њих.
Од неких се плашим, неки су ми само гадни.
I ja ne volim insekte.Nedavno nam je neki cudni veliki pauk bio u posjeti.Ne znam ni kako udju kad ima mrezica na prozoru.
Jedino kroz vrata da usetaju,ali onda im je duga putanja do sobe.

Kad smo kod pakla, danas, idem mirno i nosim bibliju sa sobom :lol:

IMG-bf1861248d56ba0ec9eed19eada252e4-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back