- Poruka
- 51.813
sad sam proklijao i nema nista od mene 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А важније је сести у кафић, отпутовати,... Него имати принцип?Najavljuju svašta i rade svašta. Juče da sjednem da popijem kafu,traže test ili dokaz o vakcini. Naći će način da postignu šta žele,ovako ili onako. Zatvaranjem u kuće ili zatvaranjem prostora za nevakcinicane.
Svako od nas ima svoje važnije. Princip je meni isto što i inat,a od inata sreće nema. Nisam se medicinski obrazovala da bih mogla da imam siguran i jasan stav o ovoj vakcini. Niti sam protiv niti za,važem šta da radim. Znam da su dosadašnje vakcine spasile mnoge živote,to je jedino u šta sam sigurna .А важније је сести у кафић, отпутовати,... Него имати принцип?
Е, зато је тако како је.
Sori, ali bilo je u pitanju parce tortemjok bwe...nego svaka zena koja ima decu, kakav god da je bio njin otac, svakog sledeceg muskarca u njenom zivotu ce meriti i analizirati, uporedjivati sa njim iako joj ne pada na pamet da decu upoznaje sa prolaznim vezama... sto je normalno. ta analiza prolazi jer vecina muskaraca je operisana od razumevanja nijansi u zenskom ponasanju, ali skoro svaki ne voli da bude meren na nekom kantaru posto ni on ne meri i uporedjuje svaku novu emotivnu vezu sa predjasnjom.
jedna od poz karakteristika koju zena sa decom uvek voli da prepozna, kakav je ili kakav bi bio novi baja kao roditelj i zato mnogi iz razorenih brakova sa decom traze slicne partnere, takodje sa decom, sto je i normalno.
a ja ne spadam u tu grupu sa kantara...eto![]()
Па зар треба да дозволимо да будемо условљени? О томе се ради.Svako od nas ima svoje važnije. Princip je meni isto što i inat,a od inata sreće nema. Nisam se medicinski obrazovala da bih mogla da imam siguran i jasan stav o ovoj vakcini. Niti sam protiv niti za,važem šta da radim. Znam da su dosadašnje vakcine spasile mnoge živote,to je jedino u šta sam sigurna .
Kad se ne bude moglo nigdje iz svoje ulice da li ćeš se i dalje držati principa?
srce u belom mantilu prepametno.... das bila sa mnom makar jednu noc drukcije bi ti pevala kad ti vezem klicu za pupak a oci ti se rasire ko beba kad vidi cokolinoSori, ali bilo je u pitanju parce torte![]()

Није најопасније, али овде се врти озбиљна пара.Ја бих се бунила и да се испостави после неког времена да вакцинисани треба да буду санкционисани. Није ствар у вакцини, него наметању правила која се косе са здравим разумом.
Зна се ко иде у затвор, а шта је то него затвор? А толики опасни по околину ходали около и ходаће. Испало ово најгоре што се десило, и најопасније. Дајте...
И, дозволићемо да преко нас зарађују, а ми да трпимо?Није најопасније, али овде се врти озбиљна пара.
А где се врти озбиљна пара можеш да очекујеш свашта.
Боги, они који се нису већ вакцинисали, тешко да ће то и урадити добровољно.И, дозволићемо да преко нас зарађују, а ми да трпимо?
Е, о томе се и ради.Боги, они који се нису већ вакцинисали, тешко да ће то и урадити добровољно.
Живимо будућност из научнофантастичних филмова, ово је прва проба.
Докле могу да иду.
Život je pun uslovljavanja na koja pristajemo. Da dobiješ platu uslovljen si da ideš na posao,najprostiji primjer .Па зар треба да дозволимо да будемо условљени? О томе се ради.
Посао је право, није обавеза.Život je pun uslovljavanja na koja pristajemo. Da dobiješ platu uslovljen si da ideš na posao,najprostiji primjer .
Не, то је твој избор, да радиш и зарадиш. Условљен си ако поред тог рада за ту плату мораш још и да тареш колена пред директоровом фотељом, рецимо.Život je pun uslovljavanja na koja pristajemo. Da dobiješ platu uslovljen si da ideš na posao,najprostiji primjer .
ima... da stavis tepikče ispod kolencaНе, то је твој избор, да радиш и зарадиш. Условљен си ако поред тог рада за ту плату мораш још и да тареш колена пред директоровом фотељом, рецимо.
Мада и ту има избор.

То уопште није за зезање.ima... da stavis tepikče ispod kolenca![]()
Ко зна шта се све дешава да ни не знамо.sta su moje oci sve u zivotu videle...valjda su zato tako magicneТо уопште није за зезање.Ко зна шта се све дешава да ни не знамо.
Polovicno tacno.Био је неки прилог, у Аустрији траже доказ о вакцинисању скоро за све, значи, или седиш код куће са друштвом, ако и то буде могуће, или се вакцинишеш.
Нема биоскопа, позоришта, ресторана, музеја, кафића...